Ohio Thoughts ~ Johnny Marzetti Recept en Geschiedenis

Ohio Thoughts ~ Johnny Marzetti Recept en Geschiedenis (met spaghetti noedels, American Chop Suey)

Ik heb het maken van Johnny Marzetti voor jaren en jaren. Onlangs mijn zoon vroeg of ik heb alle mijn recepten in onze familie kookboek.

Bij nadere inspectie van mijn kookboek, (een Scrapbook Cookbook Ik maakte), realiseerde ik me dat ik niet heb toegevoegd recepten die ik vaak gebruik en kennen uit het geheugen. Bijvoorbeeld mijn gevulde eieren recept ontbreekt, gewoon omdat ik gewoon zweep ze op. Dus voor de laatste paar weken heb ik geprobeerd om recepten die ik weet dat de kinderen liefde toe te voegen, maar ik heb verzuimd om op te schrijven.
Een van die toevallig ook de Johnny Marzetti zijn. Heb ik besloten om uit te vinden een beetje geschiedenis over de oprichting van een dergelijke eenvoudige, lekkere en bekende recept en was verbaasd om te ontdekken het is gemaakt hier in Ohio.

Ohioan Teresa Marzetti was de eerste persoon die de pan Johnny Marzetti dienen in hun familie restaurant.
In 1896, Italiaanse immigrant Marzetti aangekomen in de Verenigde Staten van Amerika.

Dat zelfde jaar, Marzetti gevestigde een Italiaans restaurant in Columbus. Ohio op Broad Street. Dat restaurant gesloten in 1942, maar een ander restaurant in handen van de familie, die in 1919 had geopend, bleef in gebruik tot 1972, toen Teresa Marzetti stierf.

Voor het openen van de originele restaurant, Marzetti schreef, "We beginnen een nieuwe plek en goed eten serveren. Bij een winst als we kunnen, op een verlies als we moeten, maar we zullen goed eten serveren."

Eigenaren Teresa en Joseph Marzetti zocht een eenvoudige hoofdgerecht, gemakkelijk en goedkoop te maken.
Het moest schaalbaar naar de massa’s, de uitgehongerd studenten van de Ohio State University te voeden in de straat te zijn. Een van de gerechten die Marzetti bood haar klanten werd bekend als Johnny Marzetti, die is vernoemd naar Teresa Marzetti’s broer-in-law.

Een gebakken braadpan, het gerecht opgenomen gehakt, kaas, tomatensaus, en noedels. Het was een sensatie op 45 cent.

Het is onduidelijk wanneer het restaurant Marzetti eerste de schotel aangeboden, maar door de jaren 1920, was het populair geworden over Ohio en de Midwest. Dit was voornamelijk te wijten aan het gemak van de voorbereiding en de smakelijkheid van Johnny Marzetti.

Toen kreeg de Columbus Public Schools wind van het en geserveerd in schoolkantines. Dit maakte de braadpan een nietje in scholen in heel de staat. Het blijft de nummer 1 cafetaria gerecht zult overhouden en gedupliceerd thuis.

Andere ingrediënten en kruiden zijn toegevoegd over de jaren, aan te passen aan de smaak van verschillende kookt. Het gerecht uitbreiden naar andere delen van de Verenigde Staten toen Marzetti het recept vrijgegeven en variaties ervan werden gepubliceerd in tijdschriften en kookboeken in het midden van de 20e eeuw. Het gerecht is nog steeds geserveerd, vooral bij sociale gelegenheden en op school lunchrooms.

De bouw van het Panamakanaal

Hoewel het restaurant van het Marzetti’s lang is verdwenen, haar saladedressings doorgaan met de Marzetti Company. en haar handtekening schotel is nog steeds populair. Ook pakte de US Army het voor slagveld keukens. Troepen in Panama aten zoveel van het, het overgeslagen naar de gemeenschap.
Locals noemen het nog steeds "Johnny Marzetti" en olijven en Arturo saus toe te voegen. Ze beweren dat het ook als hun nationale gerecht.

De Ohio Historical Society heeft origineel recept Teresa Marzetti’s bewaard gebleven.
Het is de moeder recept voor al degenen die volgden.
Hier is het:


THE ORIGINAL JOHNNY Marzetti RECEPT

3 eetlepels olijfolie

1 grote ui, gesnipperd
3&# 8260; 4 pond champignons, schoongemaakt en in plakjes
2 pond mager rundergehakt
3 1&# 8260; 2 kopjes tomatensaus
1 1&# 8260; 2 pond cheddarkaas, versnipperd
1 pond elleboog macaroni, gekookt en uitgelekt

Mijn man Bill vertelde me dat toen opgroeien in Wisconsin. zijn familie aten een soortgelijke ovenschotel, maar zijn moeder noemde het Goulash.

Hier is mijn eigen versie van Johnny Marzetti. Ik weet niet waar ik oorspronkelijk het recept gevonden, maar ik denk dat ik het uit de 1976 paperback editie van Betty Crocker’s Cookbook. Ik vond een echt vergelijkbaar Johnny Marzetti recept op pagina 461 genaamd Family Goulash, en met selderij toegevoegd. Ik bladerde ook pagina 468, de Hongaarse Goulash, en het is meer van de soep / stoofpot versie. Sinds ik zijn het maken van het sinds de late jaren 1970 tot begin 1980 ik vrij zeker van dat dit kookboek is waar ik voor het eerst het recept gevonden. Ik kan je vertellen dat ik bijna gaar het deksel van die paperback, die een jonge vrouw en moeder.

Elizabeth ’s Johnny Marzetti

1 pond rundergehakt
1 kleine ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 kop gehakte selderij
1 blik (15 oz) tomatensaus (meer indien gewenst)

2 blikjes (14.5 oz) in blokjes gesneden tomaten, (of 1 in blokjes gesneden, een gestoofde) drain een beetje
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 theelepel gehakte oregano
1 eetlepel gehakte peterselie
Snufje zeezout
Grof gemalen zwarte peper naar smaak
2-8 oz verpakkingen van geraspte cheddar, Italiaanse of mozzarella kaas
Ongeveer 3 kopjes gedroogd of 12 ozs van macaroni noedels

Cook noedels; uitlekken en zet apart.

In een grote koekenpan koken rundergehakt tot meestal bruin. Voeg de ui, knoflook en bleekselderij;

Kook tot het vlees gaar is en de groenten gaar zijn. Giet het vet. Voeg tomatensaus, in blokjes gesneden tomaten en kruiden. Sudderen ongeveer 5 tot 10 minuten. Haal van het vuur en laat iets afkoelen.

In een grote kom meng gekookte noedels met vleesmengsel. Meng in 1-1 &# 189; verpakkingen van kaas. Ik gebruik zowel geraspte cheddar en mozzarella met elkaar vermengd. En wees niet bang om meer kaas toe te voegen, als je zoals ik, je houdt van kaas zijn!

Gebruik boter om een ​​13 x 9 inch ovenschaal invetten. Spreid het vlees noodle mengsel in de ovenschaal en bestrooi de bovenkant met de rest van de kaas. Bak onbedekt op 350 graden gedurende 35 tot 40 minuten, of tot licht gebruind en borrelen.

Serveer met een gemengde salade en knoflookbrood.


Mijn buurman had net een baby en dit is de schotel nam ik. Het is een geweldige comfort eten, makkelijk te verdubbelen en perfect voor feesten, BBQ’s, kerk diners en potlucks.

69 reacties:

Fantastisch verhaal Liz! Ik denk dat ik oorspronkelijk heb mijn recept uit een kookboek Ohio Moeder hadden jaren geleden, toen ik voor het eerst getrouwd was. Ik maak het op deze bijna precies willen, behalve ik hou van rood en groen
milde pepers in zowat alles wat ik koken, dus ik heb altijd toegevoegd die. Net als Chili..the paprika, uien en knoflook clelery
zijn onovertroffen samen voor de smaak! Ik houd ook love love kruiden in alles, dus ik gebruik altijd
veel en strooi verse basilicum op de top bij het serveren! Dit maakt me willen wat al te maken! Mijn kinderen heb altijd van corn brood en groene bonen met deze maaltijd! Hugs Julie

Julie:
Ik ben het eens, dit recept lijkt te goede herinneringen terug te brengen, maar een goed comfort food gerecht doet dat!
Ik had dit niet gedaan in een paar jaar dus het was geweldig om het opnieuw te mengen, en nog beter met de kinderen te genieten.
Ik weet niet zeker toen ik begon met het toevoegen van selderij, maar ik kan me niet herinneren ooit waardoor het zonder. Peppers klinken fantastisch, moet dat een keer te proberen ook te geven!
Elizabeth

mijn moeder maakte gelijkaardige schotel growin gup in de staat New York. (Adirondacks), maar noemde ook goulash.

Jean, is het niet verbazingwekkend dat een recept kan worden zo bekend, en de laatste door de jaren heen! (Zelfs met verschillende namen, lol)
Ik hou van dat over de vele recepten, ze overleven rages en trends en gewoon zijn.

Voor goedheid bestwil. Ik ben opgegroeid in Columbus Ohio, maar hebben de laatste 40 jaar in Nieuw-Zeeland gewoond. Ik heb een versie van Johnny Marzetti gemaakt van het recept van mijn moeder al jaren hier en iedereen gaat noten over het. Maar, de mijne is het goedkoop versie. Een kilo vet rundergehakt, 2 grote uien gehakt, zout naar smaak. en bruine die uit. Voeg vervolgens 4 blikjes van wat bekend stond als Franco Amerikaanse Spaghetti in mijn jeugd (de zogenaamde ingeblikte spaghetti in Nieuw-Zeeland) en voeg een halve fles of zo van Heinz Ketchup, 2 eetlepels of zo van Worcestershire sauce, en sommige habanero saus op smaak als je like it hot. Geserveerd met een shaker van Parmezaanse kaas. Het is een van die "nooit falen" maaltijden, kinderen vinden het geweldig, en het kan worden aangepast voor elk wat wils. milde tot je sokken blazen warm.

Maakte Johnny Marzzeti laatste avond. Veel uien rode paprika tomaten, rundvlees, knoflook, kaas: Cheddar en romano. kruiden. OMG. zo zo goed. had knoflookbrood een salade ook!
Julie

Ik heb de goedkopere versie maakte een keer of twee mezelf, het is nog steeds goed. Heb niet geprobeerd de Franco kan spaghetti, maar klinkt als een eenvoudig gerecht te maken tijdens het kamperen! Bedankt voor het idee.
vervolgen

Ja, mensen uit de voormalige Kanaalzone in Panama allemaal kennen en hou van dit comfort food favoriet. Je hebt gelijk, we olijven toe te voegen (met het sap) en Arturo saus. Ook liet de R ergens langs de weg en noemen het Johnny Mazetti. Mijn man en zijn vriend schreef zelfs een Calypso Tune ter ere van deze prachtige gerecht. Bedankt voor het delen van de geschiedenis.

Ik was verbaasd om het Panamakanaal verbindingen te ontdekken terwijl het onderzoeken van dit recept. Ik hou echt van olijven, hebben ze in cheesy aardappelen, op pizza, op knoflook cheesy brood. Dus ben nu benieuwd om te proberen hen in dit recept! Ik zou graag de Calypso tune hoort het eren van dit gerecht, wed dat het is leuk! Iedereen bedankt voor het langskomen.

Gewoon een van die grillen. In het midden van onze Ohio winter, was ik in de stemming voor een comfort food en Johnny Marzetti geknald in mijn hoofd. Vond je geweldige blog na een Google zoeken naar recepten.

We hebben één van die kleine familie restaurants in de buurt van Burgh; het wordt geëxploiteerd door een Duitse Baptist familie, zodat je weet dat ze bieden tot heerlijk eten. Zij hadden dit op hun menu als een speciale lunch, maar noemde het goulash. We vroegen over het en ze zeiden dat het hetzelfde als Johnny Marzetti was. En ja, het was pretty darn goed. Eén van die momenten waarop je zou willen dat je voor seconden vragen in een restaurant.

Ik maakte dit gisteravond voor het hele gezin. Toegevoegd gebakken verse champignons en een beetje groene peper. Voor de in blokjes gesneden tomaten, kocht ik Red Gold merk met de groene chili. Op deze sneeuwde-in de avond, dit was precies de perfecte maaltijd.

En ik zeg je volgende op Pinterest nu. Blijf op de grote Ohio dingen!

Donna, zo blij dat je gevonden en maakte het recept. En hello fellow Ohioian: O-H
Dit recept heeft hetzelfde effect op mij, kruipend op mij en het veroorzaken van een verlangen om het te maken. Koude wintermaanden is inderdaad de beste tijd voor onze familie om bij elkaar te mengen deze braadpan. En ik hou van dat het kan worden gemaakt met veel eenvoudige ingrediënten de meeste van ons hebben in onze pantry.
Hoop dat je warm verblijf in dit Alaska, zoals Ohio winter,
Elizabeth

de achtergrond foto’s maakt dit onmogelijk is om te lezen.

Het spijt me zo u problemen ondervindt bij het bekijken van mijn blog!
Als de Internet Explorer niet kunnen lezen of de webpagina te herkennen, probeer dan te klikken op de knop Compatibiliteitsweergave op de adresbalk. Dat zou het moeten doen.
Elizabeth

IO
Kon het niet laten, dat opknoping die er zijn.

Ik ben 63 jaar oud en ik ben opgegroeid in gypum, Ohio op Lake Erie. Ik had een geweldige tijd opgroeien. Ik had Johnny Marzzetti bij mijn elementry de school heen en ging altijd terug voor meer. Ik hou van koken ik ben zoooo blij dat ik vond dit recept Dank u dat u mij een aantal van mijn gisteren.

Dank u voor een basisrecept u! Ik net toegevoegd wat ik weet dat mijn familie zou houden. zoals groene paprika, champignons en verse knoflook. Ik voegde een blikje van de fundamentele saus omdat ik lui voelde. Ik heb meestal een snelle recept voor mijn eigen saus die ik totaal verkiezen boven winkel gekocht. Nogmaals bedankt. )

Stacy: Ja, ook ik voeg de knoflook, we houden van knoflook! En mijn zus voegt de groene paprika naar haar en zegt dat ze houdt het op die manier. Ik ga het eens te proberen volgende partij ik te maken. We hebben ook champignons een flink aantal gerechten toe te voegen, dus dat is op mijn lijst! Bedankt voor de suggesties,
Elizabeth

Ik was zo blij om dit recept terug te vinden. Het klinkt als degene die ik maakte toen mijn man en ik afgestudeerde studenten werden uitgehongerd. Ik gebruikte einoedels, dat wel. Hubs bleef volhouden dat hij niet graag de elleboog macaroni zelfs nadat ik erop gewezen dat pasta was pasta.

Ik hoorde voor het eerst van Johnny Marzetti toen ik zag het als een gewone nietje op de cafetaria menu Ohio University. Ongeveer halverwege mijn eerste jaar (1987), was er een contactadvertentie in de OU Post (universiteitskrant) die gelezen "Wie is Johnny Marzetti, Hoe kon hij sterven, en waarom zijn ze dienen hem in de cafetaria. "

Ik heb een hele veggie lade van een partij met broccoli, bloemkool, wortelen en selderij, dus ik dacht aan mijn oma oud recept dat ze Marzetti genoemd. Ze gebruikte ei noedels in plaats van macaroni noedels en voegde ze eraan toe erwten en wortelen. Ik denk dat de rest van de oorspronkelijke hier vermeld recept. Mijn hele familie is van Galion, Ohio dus dit moet degene die haar geïnspireerd zijn. Ik ga het variëren nog meer door het toevoegen van alle van de groenten uit mijn veggie lade, gebruik gekookt vlees van kalkoenen in plaats van hamburger en V-8 sap in plaats van gewone tomatensap. ze gebruikte saus in eerste instantie, maar terwijl de pan was bakken zou ze kleine hoeveelheden tomatensap toe te voegen om het te houden tegen uitdrogen. sans hamburger en de kaas Ik gebruik een organische merk van cheddar kaas in plaats van Velveeta soort kaas dat ze zou gebruiken. Ik kom terug te schrijven en u laten weten hoe het gaat!

Wow, nu dat is nogal een paar variaties! Maar dat is wat is geweldig over dit recept, kan worden aangepast aan ieders smaak. Ik wil de biologische en natuurlijke producten in bijna al mijn keuken en alle ingrediënten in dit recept te gebruiken kan gezonder zijn. De vegetarische versie klinkt te goed en je hoeft niet om een ​​salade toe te voegen als een kant! Ja, laat me weten hoe het afloopt. Het is zo interessant voor mij om alle herinneringen rond deze hartige gerecht te horen.

We wonen in Zuidoost-Ohio. Het gaan naar Columbus om te winkelen en te eten in een restaurant toen ik opgroeide was een jaarlijkse traktatie voor ons — vooral een diner bij Marzetti’s. Mensen echt gekleed toen en ik voelde me altijd zo elegant daar. Zo interessant om de familiegeschiedenis te leren kennen.

Dank u voor deze geschiedenis. Hoe interessant! (Tussen haakjes het is "geraspte" kaas, niet "graded" kaas.)

Bedankt voor de reactie Anoniem. Oops met de "graded" kaas, kan ik niet schijnen om ze allemaal te vangen, en er zijn waarschijnlijk wel een paar! Omdat je in staat om de spelfout vinden in deze post was, zou je het erg het lezen van andere berichten en wijzen ze dan uit? Maar wees gewaarschuwd, zult u uw handen vol hebben, haha

Bedankt voor het recept van Hilliard!

Als je bent opgegroeid in Ohio en ging naar de basisschool in de jaren zestig, toen je hoorde Johnny Marzetti, groene bonen. brood, boter en melk op de radio in de ochtend je wist dat je in voor een geweldige lunch op school. Maak er ongeveer één keer per maand in koud weer. Het"s als een warme omhelzing op een koele dag.

Oh my gosh, same here Kelly! En dat vind ik leuk "een warme knuffel op een koude dag" zo waar en wat er nodig is tijdens een deel van de koude winter dagen hier in Ohio, vorig jaar in het bijzonder.

Barb in Colorado gezegd.

Ik ging ook naar school in Chillicothe Ohio. We hadden Johnny Marzetti ook maar ik herinner me meer een gebakken spaghetti. Mijn moeder maakte goulash, maar het was met de elleboog macaroni. De school maakte het met spaghetti noedels. Het was geweldig. Bedankt voor deze informatie

Wow, wou dat ik had dit eerder vandaag gevonden. Ik heb willen Johnny Marzetti te maken, en niet een recept niet. Mijn moeder gebruikt om deze te maken toen ik jonger was en we hadden het op school. Moeder overleed enkele jaren geleden, dus ik kon haar niet vragen hoe om het te maken. Geboren en getogen in Newark, Ohio, en naast Shephards pie, Johnny Marzetti was mijn favoriet schoolmaaltijd en maaltijd thuis. Bedankt voor deze blog, zal ik het maken van deze lange gemist comfort food!

Zo grappig. Mijn moeder dit altijd gedaan en ik hou ervan. Op een avond, vriend van mijn zus ging om te dineren met ons. Hij kwam in de keuken en vroeg wat mijn moeder was koken voor het avondeten. Ze vertelde hem Johnny Marzetti. Hij had een blik van afschuw op zijn gezicht en dan rustig gevraagd "Wie is Johnny Moore’s daddy?". Ja Mark. hij at meer dan de rest van ons! -BA

Oh mijn god, dat is een geweldig verhaal! Had me grinniken hardop!

Mijn man heeft lachte me wanneer ik heb gesproken over het eten van Johnny Marzetti van de cafetaria in Olmsted Falls, OH (Cleveland voorstad) toen ik klein in de late jaren 1950 was. Ik heb gewoond in Californië sinds 1963 en er was nooit zo’n gerecht als Johnny Marzetti in onze cafetaria. Toen mijn man een potje van Marzetti’s Cole Slaw kleden de andere dag naar huis gebracht het herinnerde me weer van de cafetaria gerecht ik had gehouden. Ik dacht dat er misschien een verband was, omdat mijn moeder (geboren en getogen in Cleveland) vertelde me eens dat Marzetti’s Cole Slaw dressing kwam van een lokaal restaurant daar. Lo en zie, ik vind uw blog en de geschiedenis van Johnny Marzetti, evenals recepten. Ik ben zo blij. Nu kan ik het voor mijn familie. Heel erg bedankt!

Zo blij dat je in staat om het recept te vinden waren. Sommige recepten uit ons verleden of kindertijd lijkt te houden met ons, zelfs als we ze niet hebben gehad in jaren. Dit is één van die denk ik. Ik had hetzelfde gevoel toen ik na vele jaren over het recept kwam weer en het was ook geweldig het opzoeken van de geschiedenis eromheen. Deze braadpan is zo goed vandaag als ik me herinnerde het, wat niet altijd gebeurt. Genieten!

Ik ben opgegroeid in NE Indiana en mijn lagere school jaar 1960 komt altijd terug rond Johnny Marzetti dag. Wat een geweldige maaltijd kregen we voor 10 cent. Ik maak het nu voor mijn honing.

Ik ben 77 en mijn grootouders, ouders en iedereen in mijn familie in de Panamakanaalzone beschouwen het als een favoriet. Sinds het verlaten van de Kanaalzone is het de kern wanneer Zonians te verzamelen. Deze geschiedenis is waardevol voor iedereen waar het wordt geserveerd. Een collega van mij die is een officier met de Vrienden van het Panamakanaal Museum Collectie van de Universiteit van Florida stuurde het haar uitgebreide e-maillijst. Ik was een van de oprichters van het museum en een aantal recept versies waren in een kookboek we 12 jaar geleden gepubliceerd. Bedankt voor je onderzoek en blog. Ik heb het lied eerder noemde. Viral informatie kwam lang voor het internet.

Geachte ALS Grumpy; Thanks so much voor het delen van het verhaal van het recept in het Panamakanaal gebied! En hoe fascinerend (en prachtige), die het recept maakte het in het museum kookboek, meer dan eens! Ik zou zo graag de woorden voor te zien (en horen) het nummer in verband met Johnny Marzetti. Nogmaals bedankt.

Dank u voor het recept! Ik voeg gewoon wat ik weet dat mijn familie zou houden. zoals paprika, champignons en knoflook. Ik heb ook een huismerk basic saus toe te voegen wanneer het gevoel lui. Maar ik heb meestal een snelle formule voor mijn eigen zelfgemaakte saus dat ik graag meer dan winkel gekocht. Humphrey Addison

Humphrey: Yep ik hetzelfde doen als ik niet mijn eigen saus bij de hand te hebben. En ik denk dat dat een van de dingen die dit recept heeft gehouden als een favoriet, dat het kan worden tweated aan smaken elke familie.

Hoe groot ounces zijn de blikjes voor de tomaten saus en tomaten?

Bedankt voor het recept 🙂
Personal Chef, Washington County, Katie Meals

Oh jeetje, ik wist niet eens dat ik niet kan maten in de recepten. Bedankt voor me te laten weten. Ik gebruik de 14,5 oz blikjes voor de in blokjes gesneden tomaten en de 15 oz kan voor de tomatensaus. Ik zal het recept te corrigeren om de maten weer te geven. Nogmaals bedankt

Ik ook veranderen op en maak met noedels gebruikt te maken voor euchre club waar ik werkte dames en heren in hun 70, 80 gebruikt om te vragen om alle tijd te maken

Bedankt voor de reacties. En ja, ik wist niet dat het recept kwam van de familie Marzetti of dat het begon hier in mijn thuisstaat Ohio! Dit recept brengt weer een hoop goede herinneringen met zoveel mensen, en ik hou van dat. En dat, hoewel het iets is veranderd door elke kok, het is nog steeds Johnny Marzetti. Nogmaals bedankt!

Ik ben opgegroeid met het eten van Johnny Marzetti als onderdeel van onze school lunches in het zuidwesten van PA terug in de jaren 1960. Ik heb niet maakte het gerecht in jaren. Mijn recept werd vele jaren geleden uit een lokaal radiostation in PA, maar het had meer ingrediënten en duurde langer te maken. Uw recept klinkt heerlijk, en ik kan niet wachten om het te proberen. Ik ben zo blij struikelde over je blog vandaag nog! Ik ben zo blij dat je het verhaal van de oorsprong van dit gerecht verteld. Heel interessant. Bedankt!

Ik ben opgegroeid met het eten van deze thuis en op school in het centrum van Ohio. Toen ik voor het eerst maakte het voor mijn New Jersey man, hij noemde het "hillbilly lasagna"Lol! Maar hij vond het geweldig. Mijn enige 2 tips zijn: voeg een beetje worcestersaus aan de tomatensaus. Het verdiept echt de smaak en geeft dat onderscheidende smaak. Ook gebruik maken van een mooi Scherpe cheddar kaas en er was voldoende.

De echte Johnny Marzetti (John Leroy Marzetti) was getrouwd met mijn oudtante. Hij stierf toen hij nog maar 32 jaar oud, maar zijn naam zal voor altijd voortleven. Zijn graf is in Mt Calvary Cemetery in Columbus

Carolyn Ison gezegd.

Ook ik ben opgegroeid in Ohio en mijn moeder maakte dit, maar ze begon het met gesneden spek en gebruind de macaroni in het spek vet. Dit was in Cincinnati. We wisten dat het zo Rum Dum Ditty om wat voor reden en vond het geweldig. Ik ben 73 en maak het nog steeds.

Leann, ik ben zo jaloers! U waren gerelateerd aan een familie die kon koken als dat! Elizabeth

Carolyn, u had me bij bacon. Ik versuft naar buiten en wist niet eens lees de rest van de reactie. spek. )
Elizabeth

20 cent op het menu? Ik wou dat we konden toch nog iets voor die prijs te krijgen. En we zijn helemaal gek corn kippensoep! Wat een geluk om op te groeien in een stad die ruikt warme verse chocolade ook!

Ik gebruikte om dit te maken voor een New Year’s Eve party die we elk jaar voor de nachtzijde werknemers had in de krant van mijn man. Ik kreeg het recept uit een kookboek dat het heet Johnny Mazotti. Ik gebruikte spaghetti in plaats van noedels. Het maakte veel dus we moesten altijd restjes de volgende dag. en de volgende.

Waardoor het met spaghetti noedels klinkt echt goed. Ik maak een kip spaghetti ovenschotel, dus ik weet zeker dat Johnny Marzetti met spaghetti noedels zou geweldig zijn! Zoals voor de restjes, (als die er zijn haha), ze zijn net zo goed de tweede en derde dag opgewarmd als ze waren de eerste dag in mijn mening! Bedankt voor het commentaar

Ik ben opgegroeid in Hubbard, Ohio en we hadden dit vaak op school en thuis 🙂
Ik maak het nog steeds zoals het is rendabel, lekker en vullend.

Diana, je bent in Hubbard, Ohio? Well hello fellow Buckeye!

Ik keek naar Guy Fieri’s laten zien en hij een bezoek aan een restaurant in New England, dat diende "American Chop Suey." Toen ik zag dat de chef-kok maakt het, zei ik, geen enkele manier, dat is Johnny Marzetti. Hoe dan ook, ik heb online te zoeken naar de oorsprong van JM en leid mij hier. Ik kom uit Lafayette, OH en mijn moeder maakte Johnny Marzetti toen ik opgroeide. Het kennen van de oorsprong nu, ik vraag me af of New England gebruikte de Johnny Marzetti recept en creëerde hun "American Chop Suey." Ik veronderstel dat het is mogelijk. Uitstekende post, dankuwel!

Thanks Melissa. Ja, lijkt dit recept is alles over en met veel wisselende het gewoon een beetje naar hun smaak denk ik en sommige zelfs het veranderen van de naam, Ha passen reisde!
En hello fellow Ohioian!

Hey Elizabeth! Ook ik ben een Ohio native. Ik ben opgegroeid eten dit waarschijnlijk een keer per week. wist niet waar het vandaan kwam. Mijn partner is geboren in Utah en hij noemt het goulash. Hij maakt het ongeveer hetzelfde, maar maakt gebruik van tomatensap. Goed maar niet zo goed. Meer van een soep. Ik ben geïnteresseerd in uw Deviled eieren recept. Veel verschillende hotels rond. Dank u en houden delen. Waar recepten komen uit maakt hen interessanter. &# 128516;

Hello Suzi! Hou van het zien van alle landgenoten Ohioans commentaar! Nou eerlijk, ik hou van alle reacties, haha. En ik ben het eens, ik hou van het kennen van de achtergrond van een goed recept. Het maakt het interessanter voor mij.
Ik zal proberen om mijn deviled ei recept snel te posten, maar ik moet u waarschuwen, het is vrij basic.
Elizabeth

Thanks so much, mijn moeder maakte dit toen we opgroeiden buiten Cleveland! Ik wist niet dat het was een Ohio origineel. Hartelijk dank voor de geschiedenis en de twee versies van het recept! Ik zal proberen beide want ik heb geen Mom’s opgeschreven.

Je bent zo welkom J.M. ik heb echt genoten van het vinden van de geschiedenis achter dit grote recept ook! Laat het me weten welke versie je verkiest! Elizabeth

Hi Elizabeth, probeerden zowel en de jouwe won voor de smaak en textuur. Ik wilde paddestoelen toe te voegen, maar! Hartelijk dank voor het verstrekken van deze voor iedereen te zien en te gebruiken! J.M.

Ik had Johnny marzetie in collage was het een van de beste maaltijden, ging ik naar Penn Hall Jr college.

Over mij

Elizabeth Ohiothoughts

Hallo! Pak een kopje koffie of thee en een kijkje.

Mijn Bio: We verkochten ons huis in de stad en kocht een kleine landelijke boerderij. Bij ons op de boerderij zijn meerdere honden, katten, konijnen, eenden, kippen, parelhoenders, kalkoenen en geiten. Ik ben een verzamelaar, een schat zoeker, een koopje jager en een bewonderaar van mooie dingen, waarvan sommige ik probeer te vangen in foto’s.

Volg me op instagram!

Aanbevolen Bericht

Dit is een sappig en heerlijk carrot cake dat is niet te zoet en krijgt raves elke keer als ik het. Ik maak er meestal als een blad cake.

Bron: ohiothoughtsblog.blogspot.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

zeven + twaalf =