Hoe maak ur ogen groter lijken met make-up

Hoe maak ur ogen groter lijken met make-up

Ik heb een geweldige ontdekking! Het is het Juvia’s Place Nubian Palet aan mijn warme neutrale oogschaduw obsessie verzadigen.

Ik heb eigenlijk ontdekte dit palet door middel van Jaclyn Hill. Ze is een van de weinige YouTubers die ik volg op Snapchat en een paar dagen voordat ik naar LA te bezoeken, snauwde ze enkele paletten van Juvia’s Place. Ze zei dat in haar snap dat ze uit NikkieTutorials zag dit. Ze swatched de paletten en ik was meteen verkocht. Ik ging onmiddellijk op de website en kocht de Nubische Palet. Ik ging naar LA voor een week en toen ik thuis in het weekend kwam ik opgewonden rond gespeeld met dit palet.

De verpakking is koel hoewel ik zou graag nog meer als er een spiegel op dit palet. De schaduwen zijn glad en blendable en de glanzende tinten zijn zeer gepigmenteerd. Er is 4 matte tinten en 8 glanzende parel tinten.

Ik heb ook het zou hebben gesteld als deze tinten werden genoemd voor eenvoudiger referentie. Hoe dan ook, laten we gaan door middel van de stalen en indeling van alle schaduwen vanaf de bovenste rij.

De eerste schaduw is een bleke goud met een roze duo chromen afwerking. Dat is de beste manier om deze bijzondere schaduw te beschrijven. Op de pan lijkt het een lichte, gouden champagne schaduw, maar swatching het, zie je roze reflecteert op. Mijn foto gewoon niet deze schaduw recht te doen, maar het is een van mijn favoriete kleuren uit het gehele palet.

De tweede schaduw is een warme, afgezwakt oranje. Je zou ook kunnen zeggen dat het een diepe mosterd kleur. Het is een grote schaduw om warmte toe te voegen aan je ogen en een goede menging en overgang kleur. Het is een van de weinige mattes in het palet ook.

Een andere matte overgang schaduw is dit warme licht bruine schaduw. Ik moet zeggen dat de mattes in dit palet niet zo sterk gepigmenteerd als de glanzende tinten, maar ze zijn zeer blendable en bebouwbare dat is fool proof als je iemand die nog niet zo goed met make-up bent.

Mijn favoriet schaduw uit alle schakeringen hier is de volgende die de gouden perzik schaduw. Het is zeer glanzende en gepigmenteerd bijna als een verijdeld schaduw. Het heeft een zeer zacht en zijdeachtig textuur en naar mijn mening, is het best aangebracht met een vinger. Dit is ook een geweldig gezicht highlighter voor een extreme gloed.

De eerste schaduw in de middelste rij is een mooie schaduw. Het is een glanzende rose gouden tint die is gewoon zo prachtig op alle huidtypes.

De tweede tint is een glanzende warm goud. Een ander echt mooie schaduw die vangt het licht echt goed.

De volgende kleur is een warm roodbruin nog vibrants maar leunt meer dan satijn glanzende in mijn mening.

De laatste schaduw is een prachtige, glanzende koper, dat is zeer vergelijkbaar in textuur en consistentie als de gouden perzik schaduw recht boven het op de bovenste rij. Deze twee tinten zijn meer als verijdeld schaduwen en is zeer geschikt voor een hele deksel kleur.

De onderste rij zijn donkere schaduwen die zijn geweldig voor voering zijn, verdieping en het definiëren van de ogen.

De eerste schaduw is een medium bruin met een satijnen afwerking. Deze kleur is neutraal, niet te warm of koel. Deze is niet zo gepigmenteerd als de andere glanzende satijnen tinten, maar het is een geweldige kleur die zowel zachtheid en definitie voor de ogen geeft.

De tweede tint is een warme chocolade bruine matte tint die is goed om deepenthe vouw. Nogmaals, dit is geen verhitte en gepigmenteerde matte tint maar het is zeer bouwbaar.

De volgende kap is een harde schaduw te beschrijven. Het is een diepe en warme, bruine zwarte tint die een glanzende satijnen afwerking heeft.

Laatste maar niet de minste is een matte houtskool schaduw die het enige schaduw die leunt tegen de koelere zijde van het spectrum in dit palet.

Ik hou van hoe veelzijdig dit palet is die u zeker kunt nemen van dag naar nacht. De kleuren complimenten alle huidtinten dus of je bent echt eerlijk en echt donker is, wordt deze tinten pop. Hoewel in eerste instantie was ik teleurgesteld in de matte tinten, omdat het niet zo sterk was gepigmenteerd als de andere glanzende tinten, persoonlijk denk ik dat het de beste manier om te gaan voor deze schaduwen. Als de matte tinten waren meer gepigmenteerde dan wat ze nu zijn, het is zo gemakkelijk zwaar te gaan hand op die tinten. Omdat de matte tinten zijn bedoeld om de overgang tinten, een lichtere pigmentatie van deze schaduwen, hun bouwbaarheid en mengbaarheid is wat ze eigenlijk maken zulke ongelooflijke tinten zijn. Ik wil ook vermelden dat ik weinig tot geen daling outs en mijn penselen heb gemerkt niet kick-off veel off poeder hetzij met deze schaduwen. Dit zijn de tekenen van goede kwaliteit poeders en ik ben zeer tevreden over dit palet.

De Nubische Palette verkoopt voor $ 35, maar is op dit moment voor $ 23,50 te koop bij Juvia’s Place. In deze prijsklasse, zult u niet teleurgesteld worden met het product dat je krijgt zijn. Het is zo’n geweldige vondst en het troeven van de twee andere paletten die ik kocht op mijn reis onlangs die zal worden in een andere review.

Ik hou van Amazon. Ik bedoel, wie niet? Het is zo handig om te shoppen op grote prijzen en snelle levering. Het was een van die dagen, dat vond ik mezelf gewoon rondsnuffelen de app en ik ontdekten deze schattige sunnies! Het was zo betaalbaar ook tegen $ 9,99 dat ik werd meegezogen in het kopen van twee van hen.

Ze kwamen in onberispelijke staat en individueel verpakt in hun eigen plastic zakken met een logo van het merk en een mintgroen microfiber mouwen en de winkel; s visitekaartje. Ik zou niet een kort overzicht hebben gemaakt op dit soort dingen meestal omdat ik ze zou meteen gebruiken, maar het visitekaartje is zo mooi en het sunnies ook dat ik kan mezelf niet helpen, maar delen wat een geweldige vondst ze zijn.

Deze sunnies zijn de Addison stijl semi-randloze weerspiegelde zonnebril. Ze zijn gemaakt van kunststof kozijnen. Natuurlijk zijn ze niet high-end zonnebril. Ze zijn heel algemeen zonnebril zonder UV-bescherming maar ze zijn heel goed gemaakt. Voor een $ 10 mode zonnebrillen, ze zijn heel goed en stijlvol.

Ik besloot om de Wear Me Pro website te bezoeken en zagen ze hadden zo veel meer leuke stijlen om uit te kiezen. Ze hebben sunnies voor mannen, vrouwen en kinderen en ze zijn allemaal geprijsd tussen $ 9,99 tot ongeveer $ 19,99.

Ik heb echt heel genieten van deze sunnies. Ik ben zo’n kluns en ik zou mijn sunnies ergens achter te laten, zodat het grootste deel van de tijd ben ik bang om mijn duurdere zonnebril uit angst voor ze te verliezen te brengen. Dit is een geweldige manier om uw stijl spel zonder verbreking van de bank. Ze hebben een code SHOP20WMP voor 20% korting. Bezoek hun website op Shopwearmepro.com.

* Dit product wordt niet gesponsord *

Als je mijn Sephora Haul een paar dagen geleden hebben gelezen, een van de items die ik opgepikt wordt de BECCA x Jaclyn Hill Champagne Splits Shimmering Skin Perfector Mineral Blush Duo. Zo’n lange naam. Ik haat het als een beauty product heeft zo’n lange naam, maar aan de andere kant ik waardeer het omdat je zou weten precies wat dat product is gewoon te oordelen naar de naam.

Toen ik voor het eerst de Sephora Haul bericht gepubliceerd, heb ik meer foto’s van de Champagne splitst en ook een staal ervan inbegrepen, maar ik heb besloten om die af te nemen om een ​​volledige evaluatie van het product te geven.

De eerste samenwerking van BECCA Cosmetics en Jaclyn Hill was de Champagne Pop markeerstift en daarmee steeds zo’n hit in de schoonheid gemeenschap, werd geplaatst in de permanente collectie BECCA. De tweede samenwerking kwam als een vakantie limited edition uitgave die de Champagne Glow. Het palet is een trio van markeerstiften met de kleuren Pearl, Blushed Koper en Champagne Pop. De volgende samenwerking tussen Jaclyn Hill en Becca Cosmetics kwam een ​​paar maanden geleden was de Champagne Collection die het Aangezicht Palette (twee markeerstiften en 3 bloost – Champagne Pop, Prosecco Pop, Amaretto, Pamplemousse, en Rose Spritz) omvat, de Eyeshadow Palette die heeft vijf schaduwen (Chardonnay, Champagne Toast, Cordial, Cognac en Bordeaux), de glinsterende Skin Perfector Vloeistof in Champagne Pop en de Shimmering Skin Perfector Gegoten in Champagne Pop. Het palet oogschaduw werd later stopgezet als gevolg van inconsistenties en werd getrokken uit de markt.

Zoals ik al zei in mijn Sephora Haul post, wilde ik het gezicht palet van de Champagne Collection te kopen, maar ik geluk had. Op een vrolijke noot, BECCA x Jaclyn Hill kwam met de Champagne Splits en een paar andere nieuwe producten voor een ander Champagne Collection die de Shimmering Skin Perfector Slimlight in Topaz, Pearl en Champagne Pop bevat, en het gebogen Highlighting Brush. De Shimmering Skin Perfector Vloeistof in Champagne Pop en de Shimmering Skin Perfector Gegoten evenals de Champagne Pop Pressed is nog beschikbaar in deze collectie.

De Champagne Splits Blush Duo hebben vier verschillende combinaties: Champagne Pop / Flowerchild, Champagne Pop / Hyacinth, Prosecco Pop / Amaretto en Prosecco Pop / Pamplemousse. De markeerstiften zijn 0,13 oz terwijl de blos zijn 0,15 oz.

Het goud en zilver gemengde metalen verpakkingen is zo mooi. Het ziet er zeker mooi en duur. Openstelling van de compact, is de pan verdeeld in twee met de markeerstift geplaatst en de blos onderaan. Ik heb de Champagne Pop / Flowerchild combo aangeschaft omdat het het duo dat spreekt mij het meest. De peachy roze Flowerchild is zeer draagbaar en een zeer gaan om schaduw voor elke dag look. Hoewel het gepigmenteerd, het is een kleur die je echt geen zorgen te maken over het feit dat te hardhandig in tegenstelling tot de schaduw Hyacinth die een helder papaver roze. Champagne Pop highlighter leeft zeker er naar toe is vooral bekend als één van de beste markeerstiften in de markt.

Hier zijn een paar van stalen op de rug van mijn hand en een aantal foto’s van mij het dragen van Champagne Pop en Flowerchild.

Echt gek op de kleur af te betalen en het contrast van de blos tegen mijn huid. En er is geen noodzaak voor een bronzer of contour zoals te zien op deze foto’s! Dit is gewoon blozen en markeerstift.

Dit is dezelfde make-up als mijn Makkelijk Summer make-up look Ik rookte de schaduwen meer toegevoegde wimpers, minus de bronzer en veranderde de lippen in Bare Minerals Gen Naakt Matte Liquid Lip Color in Swag

Zowel blozen en highlighter complimenten mijn huid heel goed. Beide zijn zacht, glad en mengbare. Het is niet kalkachtig of vlekkerige wanneer toegepast. Ik heb geen klachten over dit duo. Het is zo’n mooi product dat maakt me willen gewoon uitgeven en krijgen de rest van de andere Champagne Splits, maar ik kan echt niet rechtvaardigen de aankoop van alle van hen, want ik ben vrij zeker dat ik zal tot meer dan Champagne Pop / Flowerchild vaker dan alle anderen.

Jaclyn Hill is een van mijn favoriete YouTubers en ik ben zo blij dat ze in staat om te komen met een geweldige samenwerking met BECCA was. Ik ben zeker kijken uit naar meer samenwerking tussen de twee.

Laat het me weten als je ooit hebt geprobeerd een van de BECCA x Jaclyn Hill producten en uw favoriet op het commentaar vak hieronder.

Het is een goede 4 maanden geleden dat ik een make-up look en daarvoor zelfs een langere tijd hebt gedaan. Ik begon mijn blog met make-up recensies en trekken, maar ik geniet altijd doen make-up ziet er nog veel meer. Het proberen op verschillende make-up looks is zo leuk, hoewel ik nog nooit speels hebben gedaan en zeer artistieke make-up looks, ik zou proberen om een ​​paar te doen in de toekomst. Ik vind het leuk om meer te doen wearable make-up looks.

De blik die ik doe vandaag is degene die ik heb heel vaak het dragen voor de afgelopen paar weken, misschien zelfs voor een goede maand nu. Ik ben al gecomplimenteerd over het meerdere malen, zelfs de Sephora make-up artist op mijn lokale Sephora winkel vond het geweldig toen ik ging te halen sommige items (Sephora Haul & Stalen). Ik ben eigenlijk gebruik van de meeste van de items die ik heb gekocht van die afstand maar de look is in principe hetzelfde, maar het gezicht is niet zo geprofileerde zoals ik al eerder gedaan, want ik ben alleen met behulp van een bronzer niet de contour palet voor deze look.

Face / Wangen:

 • NARS Sheer Glow Foundation in Syracuse – Toegepast één laag over mijn hele gezicht met een vochtige spons. Ik heb met behulp van de Real Techniques Miracle Teint Sponge. Ik vind dit beter dan de Beauty Blender. Hoewel ze werken helemaal hetzelfde Ik hou van hoe de Real Techniques heeft een vlakke kant en het is gewoon makkelijker om mee te werken en af ​​te handelen.
 • Maybelline Fit Me Concealer in Sand – Ik gebruik het Vely Vely IM Custom Flawless Concealer in Natural voor de afgelopen twee maanden, omdat het een goede lichte schaduw voor een onder de ogen concealer en bleekmiddel, maar ik heb uit het liep een week geleden, ook ik heb gemerkt dat het is een beetje te dik voor mijn smaak voor een zomer make-up. Ik ben teruggegaan naar mijn all time favoriete Maybelline Fit Me Concealer. Ik gebruik de schaduw van het zand voor ophelderen. De Maybelline Fit Me Concealer is een dupe van de NARS Radiant Creamy Concealer.
 • Laura Mercier Transluscent Loose Powder instellen – Ik heb dit transluscent poeder aangebracht met de Real Techniques instellen Brush onder mijn ogen, voorhoofd en kin alleen maar om de make-up set.
 • Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer – Gebruikt als een lichte contour op de wangen, tempel en kaak met behulp van de borstel het kwam met.
 • The Face Shop Lovely Me: Ex U & Gezicht Rouge in 10 Sandy Brown – Deze bijzondere lijn van de Face Shop is nu stopgezet volgens de dame bij The Face Shop. Ik kocht een paar items van deze lijn, want het was op de verkoop en ze proberen te verkopen de rest van de producten. The Lovely Me: Ex Eyeshadow in Toast is precies hetzelfde als deze bronzer dat is een van mijn favoriete kleuren mengen. Ik gebruikte dit licht bruine tint aan de neus en onder de lip contour. De kap is precies de juiste tint voor een subtiele contour.
 • BECCA x Jaclyn Hill Champagne Splits Shimmering Skin Perfector Mineral Blush Duo – Met behulp van de blush Flowerchild, paste ik het op de appel van mijn wangen te mengen in de richting van de achterkant. Met behulp van Champagne Pop hoogtepunt, ik paste het met een ventilator borstel op de top van de wang, net boven dat blozen, op de brug van de neus, Cupid’s boog, voorhoofd en kin. Ik ging terug met de instelling borstel zonder extra product en gewoon gaan over mijn gezicht, zodat alles netjes en naadloos wordt gemengd uit.
 • Ardell Brow Pomade in Medium Brown – Ik gebruik het voorhoofd pommade onlangs voor een voller op zoek wenkbrauwen aangezien ik altijd heb gehad schaars wenkbrauwen. Dit is optioneel, maar ik heb ook wel eens de Maybelline Fit Me Concealer te gebruiken in het zand met een synthetische borstel om uit te spitten mijn wenkbrauwen voor een fleeky look. Ik doe dit slechts af en toe wanneer ik wil zeer perfect op zoek wenkbrauwen of wanneer ik verknoeien. Op de dag, heb ik niet echt schelen, zolang mijn wenkbrauwen niet kaal of extreem wonky kijken.

Ogen :

 • Ipsy x NYX eyshadow Trio – Ik heb deze oogschaduw trio voor een goed jaar of zo gehad, maar ik heb nooit echt gegeven liefde tot een paar dagen geleden, toen ik door mijn make-up lade ging op zoek naar een kleine oogschaduw palet goed voor op reis. Hoewel ik heb een aantal paletten in mijn collectie Ik hou van hoe veelzijdig deze 3 schaduwen zijn zeer dag naar nacht van toepassing. Ik hou van hoe klein het is ook en ik kan overal mee naartoe nemen. Ik kan veel doen met slechts 3 schaduwen vooral met een taupe, bruin en zwart. Ik paste de taupe schaduw over de klep tot aan de vouw en gemengd met een borstel mengen. Ik paste de donkere bruine tint bovenop de taupe direct aan het deksel hem daar en nemen dezelfde blending borstel net gemengd de harde lijnen. Het stoppen daar zou het overdag passend te maken, maar als je een smokey eye wilt, kunt u de opbouw van de bruine schaduw, zodat het donkerder zou krijgen en voeg de zwarte schaduw ook. Op dagen dat ik wil glam voelen, ik eigenlijk dat doen truc en hoewel het is exact dezelfde make-up look, door verpakking meer kleur, het ziet er anders en meer glammed. Ik paste ook de bruine tint op de buitenste helft van mijn onderste wimperlijn en gewoon gemengd het uit met dezelfde blending brush ik eerder gebruikte.
 • Stila Stay All Day Waterdicht Liquid Eeyeliner in Jet Black – Stonden langs de bovenste wimperlijn en uitgebreid met de vloeibare liner. U kunt gaan zo dramatisch of zo eenvoudig als je wilt met je vloeibare liner. Ik altijd de voorkeur aan deze stijl van langs mijn ogen net iets uit te breiden op de buitenste hoek in plaats van te vegen het op. Als vloeibare liner geeft je het gevoel dat het gewoon zou smudge en smelt weg als gevolg van zweet en vochtigheid, wilt u misschien proberen met behulp van een zwarte oogschaduw om je ogen lijn. Ik gebruik dat trucje vaak ook als ik niet het gevoel alsof je te precies met behulp van een vloeibare liner.
 • Doucce Ultra Precision Eyeliner in Black – Een ander ipsy product van mijn glam tas. Ik heb een ipsy subrscription maar vaker wel dan niet, dan zet ik ze gewoon opzij en vergeet hen. De eyeliners dat ze soms in de glam zak zou sturen zijn degenen die ik meestal kijk ernaar uit om daar eyeliners zijn enkele van de producten die ik ga door sneller dan andere make-up product. Ik gebruik deze zwarte eyeliner aan mijn ogen tightline en dit is zo’n geweldige eyeliner, want het is zeer gepigmenteerd en niet smeren of over te dragen op alle.
 • Maybelline Volum ‘Express Colossal Mascara Waterproof – Krul de wimpers en breng uw favoriete mascara. Mijn favoriete mascara’s zijn allemaal Maybelline waterproof mascara. Ik hou van de Kolossale, de Colossal Cat Eyes, de Falsies, de Falsies Flared en de Mega Push. Ik krijg een van de bovengenoemde wanneer ik opraken van mascara en ze doen het heel goed. De Colossal is degene die ik momenteel gebruik. Ik zou ook een aantal valse wimpers gebruiken als ik het gevoel dat het, maar vandaag is niet de dag voor Falsies. Valse wimpers extreem verandert uw blik zo proberen op verschillende lengtes en stijlen.
 • Koel ook voor School Glossy Blaster Tint in Vrolijk Tangerine – Ik meestal veranderen mijn lip kleur en vandaag ik voel oranje. De Glossy Blaster Tint heeft een glanzende afwerking maar het voelt niet ongemakkelijk of plakkerig at all. Dit en de Stila Lip Glaze zijn de enige glossen dat ik graag op de zeldzame keer dat ik gebruik maken van een gloss. De tint duurt voor een lange tijd ook. Too Cool for School is een Koreaanse merk van Sephora uitgevoerd, hoewel niet alle producten van het merk zijn beschikbaar. Ik controleerde de Sephora website en de Glossy Blaster tinten zijn niet beschikbaar. Dit is een van de verschillende producten die ik heb eerder uit BNTNews ontvangen voor herziening.

Wat vind je van deze look als een alledaagse zomer make-up? Wat is uw favoriete zomer looks?

Oh en voor ik het vergeet, veranderde ik mijn haar weer. Ik ben terug naar zwart! Terwijl iedereen is hun haar lichter maken en te veranderen in gekke kleuren ik mijn haar geverfd terug naar zwart. Terwijl mijn natuurlijke haarkleur is bruin zwart een inktzwarte haar ziet er echt mooi en goed, ik ben op een donker haar fase als van het moment. Ik zou het opnieuw te verlichten in een maand of twee, maar het zou een pijn zijn, omdat zwarte kleurstoffen zijn zo sterk en moeilijk te verlichten. wat denken jullie? Zou graag wat feedback te horen.

Hallo hallo! Lange tijd geen haul! Het heeft echt een lange tijd geleden dat ik geld verspild hadden op make-up. Ik heb het bedrijf uit het kopen van make-up voor bijna een half jaar geleden dat ik gewoon een heleboel make-up die ik wil om door te gaan. Met uitzondering van af en toe een palet of inkoop van foundation, concealers en lippies, heb ik vrij veel goed geweest met mijn "geen make-up koopt."

Ik raakte pan op één of twee schaduwen in al mijn paletten, sloeg pan op de helft van mijn bloost ook en veel meegemaakt van stichtingen. Ik heb slechts 4 flessen links van de stichting en alle van hen, ik ben trots om te zeggen naderen de lege teken. Twee keer in het afgelopen jaar heb ik uit bronzers en contour poeders hebben liep. Waarschijnlijk is het enige dat ik kon echt niet te gaan door zijn lip producten, omdat ik voortdurend wisselen ze op. Ik heb nog een lippenstift, lippie stick of vloeibare lipstick te beëindigen. OOIT.

Ik heb geen huidverzorgingsproducten ook gekocht voor de afgelopen twee jaar, dankzij BNTNews. Ze hebben geweldig bij het verzenden van huidverzorging en beauty producten die allemaal full-size geweest en het duurt een tijdje om daadwerkelijk te gaan door middel van hen.

haul van vandaag is niet een enorme afstand, maar het is een grote aankoop voor mij, want ik denk niet dat ik ooit heb gekocht meer dan $ 120 in één keer bij Sephora. Alle items die ik heb gekocht zijn producten die in de markt zijn voor een tijdje, behalve één. Dit zijn de dingen die ik heb zin om te krijgen voor een lange tijd, maar gewoon tegengehouden bij het krijgen. Er zijn een paar dingen op mijn lijst ook dat ik wil krijgen en uit te proberen, maar ik hield mezelf omdat ik de prijs van het kopen van alle van hen in een keer niet kan rechtvaardigen.

Het eerste item dat ik gepakt werd dit BECCA x Jaclyn Hill Champagne Splits Shimmering Skin Perfector Mineral Blush Duo in Champagne Pop & Bloemen kind. Ik heb echt al begeren over de BECCA x Jaclyn Hill Samenwerking sinds het uitkwam en ik wilde eigenlijk het palet wang te krijgen. Het is uitverkocht in mijn lokale Sephora, maar ik zag het twee weken geleden bij Sephora Times Square, maar ik bleef uit denk ik kon nog steeds het op mijn lokale Sephora winkel maar jongen was ik verkeerd. Toen speelde ik met die wang palet was ik zo verliefd op dat hoewel ik verdrietig was ik niet kon mijn handen op de werkelijke palet, zou de Champagne Splits voor mij te doen.

Ik kocht de NARS Sheer Glow Foundation, omdat ik een lichtgewicht fundament voor de zomer nodig is. Zo veel als ik hou van de Mac Pro Longwear Foundation, het was te zwaar voor de warme en vochtige zomer dagen. De Tarte regenwoud van de zee Water Foundation is licht, maar na het doorlopen van een hele fles die ik tegenkwam een ​​aantal problemen met het dat het niet maken me willen kopen. Ik heb een voorbeeld van de zowel de NARS Velvet mat en Sheer Glow gehad en ik denk dat de Sheer Glow de dekking het beste zou zijn voor wat ik nodig hebben tijdens de zomer.

Ik heb de schaduw Medium / Dark 1 in Syracuse. Ik heb eerder geweest dragen MAC Pro Longwear Foundation in NC 30, maar het is een beetje licht op me nu, dat ik misschien 35 of 40 nu een NC.

Het volgende product is de Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer in 02 Sunkissed. Dit is een repo! De Clinique bronzer is een van mijn favoriete bronzers samen met de NARS Bronzing Powder in Laguna Ik heb lang geleden ging door een pan, maar hebben het niet teruggekocht omdat ik de Laguna moest door zo goed en toen ik dat klaar is, ik kon ‘ t vindt de Clinique bronzer en in plaats daarvan weer teruggekocht Laguna en ik ook klaar met een aantal andere bronzers. De laatste tijd heb ik met behulp van de Kat Von D Shade & Light Contour Palette en ik heb liefdevolle dat, maar omdat het zomer, wil ik weg van mijn extreme contouren te krijgen en gaan met een bronsachtig voorgevormde gezicht met de Clinique bronzer.

Ik kocht de Giorgio Armani Zon di Gioia Rollerball want ik ga reizen volgende week en ik heb geen reis gerangschikte parfum. Ook al heb ik een verstuiver, ik heb geen zomer geuren te zetten in het dus besloot ik op te halen een rollerball parfum voor het gemak. Ik werd verscheurd tussen de Acqua di Gioi een en Sun di Gioia en uiteindelijk koos voor deze.

Ik ben zo laat op de Laura Mercier Transluscent Loose Powder instellen bandwagon. Ik heb willen om dit te krijgen voor een lange tijd, maar sinds ik heb veel van het instellen van poeders Ik kon het niet rechtvaardigen te kopen zonder afwerking van de rest van mijn andere poeders. Ik kocht de volledige grootte, evenals een reis grootte omdat ik wilde niet de volledige grootte met me mee als ik op reis in de komende week.

Laatste wat ik kocht was de reizen grootte Urban Decay De-slick Make-up instellen Spray. Ik heb onlangs liep uit de reizen grootte All Nighter Instelling Spray en toen ik dit zag bij de check out teller bij Sephora Ik dacht dat het zou perfect om de vettigheid dat ik de neiging tijdens het zomerseizoen te krijgen te bestrijden en zou een grote reizende zijn metgezel ook.

Ik heb ongeveer 900+ punten bij Sephora en niets echt viel mijn oog, behalve deze Living Proof Prime Style Extender voor een honderd punten dus ik besloot om 100 punten te verlossen en sla de rest van mijn punten, tot iets goeds uitkomt.

Dat is het voor mijn kleine Sephora haul. Ik heb de links naar alle items die ik kocht als u ook willen ze uit te proberen geplaatst. Ook wil ik weten wat uw top make-up en beauty items voor de zomer en reizen. Laat wat liefde op het commentaar vak en laten we praten over make-up!

Het is een tijdje geleden dat ik een cirkel lens test heb gedaan en ik ben echt enthousiast te doen een vandaag. lens van vandaag wordt u aangeboden door LensFlavors. een ontluikende cirkel lens online winkel is gevestigd in Kuala Lumpur, Maleisië.

Dit is eerlijk gezegd een langverwachte beoordeling sinds ik heb gekregen in contact met het bedrijf in het midden van mei, ontving mijn lenzen de laatste week van mei en het pakket hebben gezeten, samen met mijn andere mails ter beoordeling voor een goede maand en een half . Met werk en andere zaken die het leven op mijn manier in de laatste twee maanden heeft gegooid, het kostte me een heel lange tijd om de producten die voor herziening overweging en samenwerking om me werden gestuurd te krijgen. Ik ben blij om eindelijk in staat zijn om deze beoordeling te doen omdat circle lenzen zijn een van mijn favoriete producten te herzien.

Ik kreeg de kans van LensFlavors aan de kleur die ik wil bekijken te kiezen en ik koos voor de EOS Fairy Grey. In mijn eerdere dagen van bloggen en ik heb geprobeerd uit groen, paars, grijs en zelfs roze lenzen, maar na een tijdje begon ik naar beneden gaan de meer natuurlijke route en kwam slechts tot verschillende tinten van bruin en zwart te kiezen. Nu dat het zo’n lange tijd voor mij te doen een cirkel lens beoordeling die ik opgewonden koos voor een grijs gekleurde lens om dingen te schakelen een beetje geweest.

De serie EOS Fairy wordt geleverd in 6 kleuren: bruin, blauw, groen, grijs, roze en violet.

De EOS fee Grey heeft een diameter van 14,5 mm, watergehalte van 38%, een basiskromming van 8,8 mm en 1 jaar houdbaar. Hij is te koop voor $ 25,90 op LensFlavors en elke aankoop omvat een macaron zaak.

Onder de grijze gekleurde cirkel lenzen die ik ooit heb geprobeerd, dit is het lichtste paar die ik ooit heb in handen. De limbale ring is aanwezig maar het is niet te donker of te gedefinieerd om een ​​extreem dolly eyed effect te geven ondanks het diameter van 14.5mm. Als je groter wilt uitziende ogen dan dit, op zoek naar iets met een donkerder / zwarter buitenring (limbale ring). Het ontwerp rond de iris in driehoeken opgebouwd uit lichtgrijze stippen die de natuurlijke kleur van de ogen prachtig en mengen met het grijs van de cirkel lens verspreidt. Met mijn natuurlijke donkere bruine ogen, dit pair lijkt ijzige blauw en in sommige verlichting ziet piercing ijzige grijs.

Comfort: &# 9829;&# 9829;&# 9829;&# 9829; &# 9829; / 5

Ontwerp: &# 9829;&# 9829;&# 9829;&# 9829;&# 9829; / 5

Uitbreiding: &# 9829;&# 9829;&# 9829; &# 9829; / 5

Ik geef dit paar een 5 op 5 voor comfort. Ik keek naar een sappig, romantische film en schreeuwde mijn ogen uit met deze lenzen op en het voelde nog steeds comfortabel achteraf. Andere contactlens meestal droog mijn ogen na het huilen, maar dit gebeurde niet. Een andere 5 van de 5 voor het ontwerp omdat ik mikte op een ongewone en interessante look met de grijze kleur en het zeker bereikt dat. Tot slot, een 4 op 5 voor de uitbreiding, omdat ik zei dat ondanks het feit dat een 14,5 mm diameter, de limbale ring is niet donker genoeg om de illusie te voorzien van nog grotere ogen dan ik had gehoopt.

Dit is zeker geen natuurlijk uitziende paar cirkel lens voor mijn etniciteit. De EOS Fairy Grey geeft zeker een etherische sfeer aan mijn look.

Defnitely check out LensFlavors voor hun breed assortiment van circle lenzen om uit te kiezen. Op dit moment bieden ze gratis wereldwijd (standaard) verzendkosten voor elke aankoop en een gratis DHL Express verzending naar alle bestellingen van $ 90 en hoger. De website accepteert ook verschillende betaalmethoden zoals Visa, Discover, MasterCard, American Express en Paypal. U kunt ze ook op Facebook (LensFlavors) en Instagram @lensflavors

Bron: www.urhappybunnie.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 + negentien =