Het uitzoeken van de beste kleuren voor uw huid toon

Het uitzoeken van de beste kleuren voor uw huid toonHet uitzoeken van de beste kleuren voor uw huid toon

Ben je nieuw op mijn zuinige serie? Ontdek hoe ik me kleed in merkkleding voor minder. Ja, voor zuivere pence op de dollar, mijn designer outfits zijn minder dan $ 15, en had ik al gezegd … alle tweedehands?)

We zien dat “moet overhemd hebben opknoping op de winkel rek, en alleen maar om het te kopen. Maar als we het mee naar huis en zet het op, beseffen we dat er iets niet helemaal goed. De stijl is perfect, maar hmm … het maakt ons er een beetje moe, uitgewassen, pasteuze zelfs.

Het probleem? We hebben de verkeerde kleur voor onze huid toon gekozen.

Kleur van invloed op het uiterlijk, en ongeacht hoe ‘in een kleurenschema kan zijn voor het jaar, als je niet weet hoe je de kleuren die het best uitzien met uw toon te identificeren, kan veel geld worden verspild kiezen outfits die net niet voor jou bedoeld.

Door het nemen van een paar minuten de kleur categorieën af te breken, kan men zo veel geld besparen als het gaat om het winkelen voor kleding, accessoires en zelfs een nieuwe haarkleur. Zodra je kleur te begrijpen, het is zo veel makkelijker om een ​​garderobe die zal werken, nog niet verspillen te creëren.

Een deal is geen deal helemaal als je niet wilt om het te dragen.

Seizoensgebonden Color Analysis is eigenlijk een klein beetje van de wetenschap vermengd met een heleboel slimme denken.

Kleuren worden verdeeld pigment. Kleuranalyse neemt uw natuurlijke kleur gebaseerd op ware haarkleur, huidskleur / ondertoon en kleur van de ogen, en dan breekt je kleuren in vier seizoenen Winter, zomer, lente en herfst (en dan neemt je nog verder door te breken in 12 spectra).

Soms kan het een beetje lastig om vast te stellen, vooral als je haarkleur is gemarkeerd of gekleurd, maar als je eenmaal hebt, het is de goedkoopste “face lift die je ooit zult ontvangen.

De eerste en belangrijkste stap is het uitzoeken als je een Cool of Warm Undertone.

Zodra u uw ondertoon te bepalen, dan kunt u erachter te komen welke van de vier seizoenen je bent. Niemand is slechts één seizoen; ze een mengsel van twee een dominante en een tweede seizoen. Bijvoorbeeld, ik beschouwd als een van de zomer, maar ik hou van het dragen van de kleuren in het volledige spectrum van koele kleuren.

Laten we ons afvragen een paar vragen om te bepalen waar je landt. Dit gaat vreemd lijken, maar toen ik kleuranalyse deed waren er drie eerste stappen om te bepalen of iemand was Cool of Warm afgezwakt.

Realiseer je dat wanneer we ondertoon noemen, hebben we het over de kleur die juist onder je huid. Vaak gebruik ik het woord huidskleur, maar dat kan veranderen op basis van een kleurtje in de zomer etc, waar hij als uw ondertoon zal niet veranderen.

Verwijder alle make-up en trek je haar in een paardenstaart.

We willen niet haarkleur in de weg van het maken van de beslissing, want het gaat over het vinden van onder tinten van onze huid te krijgen, en gekleurd haar kan krijgen in de manier van. Gebruik een witte handdoek (of materiaal) en wikkel het rond je nek. Zuiver wit zal uw ondertoon weerspiegelen. Als blauw, roze, roze of paarse ondertonen zijn terug te vinden tegen de witte handdoek, heb je een koele huidskleur. Als geel, beige, of gouden ondertoon worden weerspiegeld, heb je een warme huidskleur. Het is niet uw huidoppervlak kleur die je kleur bepaalt, is het uw ondertoon.

De bovenstaande afbeelding van mijn schoonzus, ikzelf en mijn moeder is een perfect voorbeeld van hoe de drie vrouwen blond kan worden, en lijken erg op een soortgelijk, maar hebben verschillende huidtinten. ondertoon Mijn moeder is opvallend geel, waar hij als de onze zijn blauw (roze, roze.) Je zou hebben nooit gemerkt dat als ik het niet had opgemerkt, zou je? Ga terug en kijk. Nu, zult u het veel scherper te zien. Aangezien mijn moeder heeft een gelige ondertoon, ze is een warm, terwijl mijn zus en ik zijn allebei cool.

Als u nog steeds niet kan bepalen, flip-over je arm en kijken naar de aderen.

Aderen die groenachtig verschijnen, geven gele ondertoon, wat betekent dat uw huid toon is warm. Aderen die lijken meer blauwachtig te geven blauwe ondertoon, wat betekent dat uw huid toon is cool. ‘

Een andere tip is om jezelf te vragen of gouden of zilveren sieraden ziet er het beste op je.

Gold ziet er het beste met warme tinten die u een lente of de herfst zou maken, waar hij als zilver knalt op koele tinten, waardoor je ofwel een winter of zomer. Nogmaals, dit bevestigt dat ik een koele huidskleur.

Dus, heb je bedacht als je warm bent of nog koel afgezwakt?

Maak je geen zorgen als je nog een beetje in de war.

Er is een klein deel van de mensen die zijn neutraal, maar slechts een paar van jullie, dus laat je niet opgehangen op dat.

Twee kleurproeven zijn als volgt. Heeft u beter in zuiver wit of gebroken wit kijken? Ik kijk vreselijk in gebroken wit, het maakt me er zo moe en uitgewassen. Dat is omdat ik niet warm afgezwakt, maar zet wat wit op mij (vooral in de zomer) en ik ben helemaal klaar (wederom, bevestigt dat ik koel ben afgezwakt.) Vervolgens, als je naar een oranje of roze sjaal recht rond je gezicht, die beter zou zien dragen. Als je meteen oranje zeggen, je bent warme afgezwakt. Pink zou cool worden afgezwakt.

Dit bericht wordt steeds erg lang, dus ik ga niet in details nog te gaan over de vier specifieke seizoenen of u zou hebben om een ​​pauze te nemen om uw benen te scheren voor het einde van dit te lezen. Ik zal gaan met dat op een later tijdstip, maar laten we eens een stap door te kijken naar onze kleur en het haar kleur van de ogen, en het zal helpen versmallen het naar beneden.

Lente vs zomer met medium tot lichte ogen.

  • Springs (Warm) hebben haarkleur die varieert van lichtbruin tot medium donker bruin, rood, aardbei blond of goudblond. Je haar heeft veel warme hoogtepunten. Je ogen zijn blauw, blauw groen, blauw grijs, aqua, groen of turkoois.
  • Summers (COOL) heb van nature blond, as blond of as medium bruin haar. Ash betekent wars van enig hoogtepunten. Je ogen zijn blauw, blauw grijs, of blauw groen. (Dit ben ik).
  • Herfst vs. Winter met medium tot donkere ogen.

  • winters (COOL) hebben zwart of donker bruin haar. Je haar is wars van enig hoogtepunten. Je ogen zijn donker bruin, donkerblauw groen, of diep blauw grijs.
  • herfst (WARM) hebben rode, kastanjebruin, licht tot donker bruin haar, of donker blond met warme hoogtepunten. Je ogen zijn hazelaar, groen, bruin, of diep blauwgroen blauw.

Als je vrij zeker van dat u hebben koele ondertoon, onder de kleuren zal worden binnen uw palet. Sommige van deze zullen beter dan anderen op basis van als je een zomer of winter (ik zal ze breken de volgende keer.)


Als u geïdentificeerd uw huid toon als warm, dan zal de volgende kleuren goed werken in je garderobe. Nogmaals, zullen we dit af te breken nog verder in wat het beste is, maar elk van deze kleuren zullen complementair zijn.


Dus, na dit stukje speurwerk, denk je dat je weet wat huidskleur je bent?

Hoe zit het met uw abonnement? Identificatie van uw kleuren te nemen zo veel giswerk uit van de ‘betekent dit er goed uitzien op mij beslissing.

Ik hoop dat dit heeft geholpen, en als je wilt dieper in het uitzoeken van uw beste kleuren dan adviseer ik op zoek naar een aantal boeken over Color Analysis duiken.

Bericht navigatie

Ik heb altijd heel onzeker over mijn seizoen of zelfs mijn ondertoon geweest Ik heb beschreven als zowel de zomer en de herfst! Ik zou graag uw stoel-van-de-broek mening, Jen hebben.

Ik heb bruine ogen (olijf groen, met enkele gouden vlekken). Toen ik klein was, mijn haar was strawberry blonde-achtig, maar het is geregeld in een lichte tot middelzware bruin niet bijzonder gouden of gemarkeerde en nu ik ouder ben dan 40, is op zoek naar meer en meer “ash Ik denk dat mijn huid is roze (vrij eerlijk en sproeten), in plaats van zeer peachy..

Ik kijk vreselijk in heet roze of fuchsia, maar ook niet bijzonder goed in oranje, maar ik denk dat koraal is beter voor me dan waar roze. Ik geef de voorkeur gedempt baksteenrood of rijk bessen / bordeaux om waar rood. Mijn beste kleuren zijn blauwgroen en olijf-, en mijn kast staat vol met blauw en groen (aqua, turkoois, waar blauw, en ga zo maar door). Zwart is niet goed voor mij, maar ik draag het soms, meestal met andere kleuren dicht bij mijn gezicht.

Eventuele adviezen zou zeer welkom zijn, zoals ik soms “doorhalen met het kiezen van kleuren, vooral als ik spaarzaamheid winkelen ben! Ik zou graag wat paars te dragen, bijvoorbeeld, maar ik heb een zeer harde tijd vinden van een tint die werkt .

Blij dat ik lees de reacties, want ik kreeg een beetje vast te zitten. Maar het beetje over zuiver wit vs. off white echt opgeruimd dingen Ik heb altijd geweten dat off-white maakt me eruit alsof ik ben over te kotsen. Tussen dat, mijn eerste reactie, en kleuren die ik zie in de koele-tone palet dat ik complimenten heb ontvangen op voor, ik ben er vrij zeker van dat ik ben een cool. Oef. Nu om alleen niet vergeten dat!

Postscriptum Ik denk dat ik passen in de winter, want ik heb donker bruin haar en donkerbruine ogen. Maar je zei geen hoogtepunten in onze haren de mijne zeker beschikt over een aantal rode tinten als het licht juist is. Elke gedachten over dat? Hou van deze mini-serie!

@Diana. Blij dat je vermeld dat. Ik ging en voegde de witte vs gebroken wit naar de “kleur te testen. Wat was je haarkleur als kind? Laat je iets roodachtige highlights net als een volwassene? Zo ja, dan zou ik nog steeds zeggen dat je bent een winter.

@Sheri. oh Sheri dit gaat lastig te zijn en ik haat het om iemand een dwaalspoor te brengen met uit te zien. MAAR, kan ik zeggen dat wie je ook verteld kleuren moeten een harde tijd hebben gehad. Typisch, de mensen niet krijgen messed up tussen de zomer en de herfst, omdat ze volledig zijn tegenpolen. Het is meestal de keuze tussen als iemand een zomer en een veer want dat zijn de twee lichter / eerlijker complections. Ik was aanvankelijk leunend naar u toe met een veer als gevolg van de haarkleur als een kind, maar pinky huidskleur? Zeker? Dat gooit me. Nog steeds geneigd voorjaar als gevolg van het koraal. Ik ga nog een bericht te doen op deze duik in specifieke vragen te stellen om erachter te komen uw seizoen, dus we zullen zien of dat helpt.

@Jens. Niet zeker op die ene, heel. Ik ging terug en keek naar een paar oude foto’s, en het lijkt erop dat misschien hebben ze meer uitgesproken naarmate ik ouder heb gekregen gekregen. Maar het is niet zo dat iedereen zou naar me kijken en denk dat ik had kastanjebruin haar of iets Bedankt voor uw hulp! Ik kijk uit naar de volgende aflevering

Bedankt voor het proberen, Jen!

Ik denk dat ik heb ondergaan wegens een herfst wanneer jongere, zoals ik vaak gebruikt henna spoelingen of warm-gestemde hoogtepunten toegevoegd. Nu heb ik natuurlijk gegaan met mijn haar, met wat grijs komen, en het is gewoon moeilijk om te sorteren op de dominante kleur teint.

Ik zou geloven “de lente, zoals ivoor is beter voor me dan zuiver wit. Ik was getrouwd in een jurk met een beetje goud shimmer aan.

Wacht maar tot mijn kinderen te horen dat IK BEN cool. LOL!
Serieus, had ik mijn kleuren gedaan ongeveer 20 jaar geleden, en werd aangeduid als een koele winter. Uw test bevestigde dat. Hoewel mensen lijken me houdt in bruin. Raar.

Wat een geweldige post, Jen! Ik heb nooit echt aandacht besteed aan wat ondertoon ik heb, maar ik weet dat ik er goed uitzien in Deep Purple, chocolade, en zwart. Ik denk dat maakt me een dood-of-avond! HAHAHA! Grapje … moet gaan vinden een witte handdoek nu ….

Grote post! Ik wilde alleen maar op wijzen dat er enkele uitzonderingen op de regel bevestigen. Als je ging door haar tinten en kleur van de ogen, zou ik het dragen van kleuren die op me verschrikkelijk uitzag. &# 128521; Ik heb middelgrote bruin haar met gouden / rode natuurlijke highlights evenals natuurlijke strepen van blonde die worden weergegeven in het bijzonder in de zomer. Mijn ogen zijn hazelaar (olijf groen met gouden tan ringen). Je zou denken dat ik zou een herfst, toch? Tenminste, dat is wat ik gebruikte om te denken! Maar ik ben zeker een Winter. Oranje, geel getinte greens, en room kijk nare op mij, en ik schitteren in de sneeuw-wit en heldere, levendige juweel tonen. Ga figuur! Ik ben blij dat ik nam de tijd om het goed te krijgen het dragen van “mijn kleuren geeft me zo’n boost op een dagelijkse basis.

Dit is zo’n geweldige herinnering Miss Jen! Ik herinner me dat het was ‘het ding’ om uw kleuren gedaan en erachter te komen wat er uitzag beste op je het was nogal een leuke en eye-opening streven! Ik was en herfst toen en ik denk dat ik zou nog steeds, maar een groot deel van de tijd dat mijn lever en ik hebben een goede dag, ik ben een beetje geelzucht (geel) en bleke op die dagen probeer ik heel hard om kleuren die me opfleuren (hoewel ik niet verwaand voelen) plukken. Ik probeer moeilijk om niet te kijken ‘ziek’ omdat goedbedoelende vrienden vaak commentaar op hoe moe of getrokken Ik kijk en plotseling voel ik erger! Beter een lichte glimlach en een lichte blouse dan sleept de hele dag kijken en voelen somber en hebben iedereen maken via me!
Waar ik echt hulp nodig is bij het kiezen van make-up kleuren. Ik veronderstel dat ik moet mijn make-up professioneel gedaan op een dag waarop leverziekte neemt het is tol, maar ik heb nooit de energie op die dagen of $! Geen hints? Ik draag meestal heel weinig make-up, maar vinden het noodzakelijk om toe te voegen een beetje kleur nu dat chronische ziekte is mijn dagelijkse hindernis.

Voor degenen onder ons die “blended seizoenen (Clear Springs / Winters, Deep Winters / Herfst), de koele vs. warm vraag is eigenlijk niet de beste plek voor ons om te beginnen. (Dat altijd messed me up, en liet me gaan, “Huh? Meestal onmiddellijk gevolgd door de vraag:” Bent u licht of donker? waarop ik meestal beantwoord, ‘Eh … niet?) ik kan dragen goud en zilver. Ik heb bruine ogen en gouden ondertonen in mijn bruin haar maar iets afkoelen ondertoon. Het enige dat me geholpen was quiz PrettyYourWorld dat begint door te vragen welke van de volgende is je dominante kenmerk: warm, koel, licht, donker / diepe, CLEAR, of GEDEMPTE? Ik ben een Clear Winter, dus hoewel ik een winter, Ik heb een aantal niet-zo-winter-dominante karakteristieken en zij zijn degenen die altijd gooide me voor een lus, omdat ze me niet duidelijk koel en diep!

@Elizabeth,
je klinkt als mij! Ik heb vastgesteld dat ik een heldere winterse Duidelijke Winters kunnen bruine ogen en bruin haar. (Of, als je kleurplaat is echt diep, je kon een Deep Winter “Maar dat is waarschijnlijk niet het geval als je ziet er geweldig uit in parel tonen.) Mijn allerbeste kleur hot pink. Ik kijk ook goed in de traditionele winter basiskleuren, maar ik ben het beste in de helderste degenen bijvoorbeeld, royal blue in plaats van de marine.

Hallo, ik ben een beetje in de war, want ik heb blauwe aderen, maar ik heb echt gemakkelijk en echt lekker kleurtje. Ik zou denken dat ik een koele huidskleur, omdat de koele kleuren lijken beter uitzien op mij, maar toen ik mijn hele huidskleur veranderingen bruinen. Als kind had ik medium bruin haar met veel goud, nu als een volwassene heeft het donkerder geworden, maar ik zie nog steeds goud met de zon … mijn ogen zijn een medium tot donkerbruine … Please help!

Hallo, ik ben in de war als goed, mijn haar is een saaie zanderig bruin met gouden blonde highlights in de zomer (als kind tenminste) Ik heb blauwe ogen met donker denim rand lichter blauw in het midden en een hazelish groene zonnestraal in het midden, mijn aderen kijken groen, behalve de polsen kijken blauw. Ik kijk vreselijk in oranje en helder wit, ik er goed uitzien in een rokerige bruine, bijna hazelnoot, maar slecht in het geel, mijn huid ziet er geel voor mij en mijn gezicht erg rood, ik ben dunne huid, maar tan ok, geen sproeten maar veel van de huid tags en mollen. Ik ben een Ierse / Duitse mix. Mijn moeder is warm en papa is cool. Ik ben gewoon in de war. Ik kijk goed in zilver en goud, maar niets fel gekleurd. Ik blijf bij grijzen, houtskool en blues. Erg in de war over wat kleuraccenten met huidskleur te krijgen zoals ik het gevoel dat ze altijd kijken hard of geel / oranje. Helpen 🙂 Dank u.

Ik ben helemaal in de war. Ik heb bruine ogen, maar cool huidskleur (dwz blauwe aderen). Dus ik heb geen idee wat voor soort “kleur / seizoen ‘ik ben. Ik heb altijd lichtbruin haar, maar nooit ingekleurd ash omdat het nooit goed op me keek. Ik heb een wit stuk papier tegen mijn huid en het deed niet erg goed kijken naar al. ik was vroeger een zomer hebben ze me verteld toen ik jonger was, maar nu ben ik bijna 50 en ik ben niet zeker welke kleuren het beste voor mij zijn.

Ik zou denken dat, op basis van wat u beschrijft, zou je in de koele familie, maar meer van een winter. White niet altijd ziet er geweldig uit op alle koele gestemde mensen, maar het beter dan offwhite?

Ik ben niet zeker, als ik een lichtbeige tegen mij en het zag er goed uit, maar ik ook goed uitzien in paars, sommige roze, en sommige van de winter kleuren. Mijn ogen zijn meer van een lichtbruin, niet donkerbruin. Ik kan niet zien of er vlekjes in hen, maar ze zijn licht goudbruin. Mijn wimpers en wenkbrauwen zijn zwart, en ik lijken bij nader inzien, hebben zowel een blauw blauw groene aderen. Mijn huid is licht, niet olijven, en het brandt / en of tans. Ik kreeg te horen zodra ik een zomer was, maar ik denk niet dat ik ben een zomer langer. Dus ik ben in de war ……

Het is zo moeilijk om Amanda weten zonder dat uw kleuren gedaan, maar mijn laatste vraag is altijd vragen over wit of gebroken wit. Die ziet er beter op je? Als je wit kunt dragen, dan bent u een zomer, gebroken wit lente. Ik zou kijken of er iemand in uw omgeving die kleuren doet. Zij zullen wrap verschillende tinten in de buurt van je gezicht en je zal een meer professioneel advies te krijgen.

Dit is erg nieuwsgierig. Ik probeer te achterhalen wat ik zou zijn. Ik heb zeer roze wangen, maar mijn huid toon lijkt een oranjeachtige of gouden tint te hebben. Ik heb ook sproeten over mijn hele gezicht. Ik heb medium, diep bruin haar en donkerbruine ogen. Ik heb de blauwe aderen, dus ik veronderstel dat betekent dat ik ben cool? Er zijn zo veel factoren … Ik ben in de war!

Help alstublieft! Ik heb geprobeerd en jarenlang geprobeerd om mijn huidskleur en breng op smaak te begrijpen, maar ik ben helemaal verloren. Momenteel heb ik donker bruin haar dat nooit is gekleurd. Ik ben geboren met zwart haar en tegen de tijd was ik een jaar oud het was heel erg blond … bijna wit. Het bleef blonde voor 8 jaar daarna begonnen om strepen van bruin en kastanjebruin. Het goud van de jaren. Door mijn 8ste rang jaar had ik mijn donker bruin haar met kastanjebruin het hele gebouw en bleef zo ​​tot ongeveer 20 jaar oud. Nu is het gewoon donkerbruin (ik ben 27). Mijn ogen zijn een medium bruin van een sprekende afstand, maar zien eruit als vloeibaar goud in de zon. Maar als je goed kijkt zijn niet bruin at all. Er zijn meer groen en geel, op slechts spec’s van Browns gehele met een saaie olijf groene ring eromheen. Ik voel dat ik een roze / rode tint aan mijn huid. Mijn aderen zijn meer paars of blauw denk ik. GRRRR! Ik probeerde het wit en gebroken wit-test en ik kijk goed in beide. Noch maakte me kijken uitgewassen. Maar ik heb altijd aangetrokken tot puur wit meer net als een voorkeur aan de kleur. Ik heb altijd het gevoel zilveren keek best op mij, maar mijn man kocht ik mijn eerste gouden ketting en ik heb zo veel complimenten over goud ontvangen op zoek groot op me. En nu vind ik mezelf veranderen van mijn advies om goud ook. Ik heb al vele malen ben ik koele huid afgezwakt verteld maar de make-up mensen bij Dillard’s hebben een harde tijd gehad bijpassende me om af te koelen of warm. Vestigde zich uiteindelijk met koele, alleen maar omdat. Ik heb ook verteld dat ik ben een van de winter, maar ik kan niet begrijpen dat een deel helemaal. Ik ben licht gevild in de winter, maar in de zomer I bruinen heel goed. Niet gemakkelijk verbrand. Ik ben verward als Griekse vaak door degenen die mij niet kennen. Ik neigen naar de kleuren in de koele palet meeste, maar ik hou ook van de roze limonade kleurde roze, sinaasappels, olijf groen en geel in de warme palet. Ik ben al gecomplimenteerd in olijfgroen en rode shirts vaak. Ik hou van olijf groen tegen mijn huid en met mijn ogen. Ben ik de gevreesde Neutral dat niemand kan achterhalen?

Ook kunt je genoemd zou gaan in meer detail op een later bericht over dit spectrum, maar i cant lijken om iets gerelateerd om dit te vinden. Ik besef dat dit is een oud bericht, maar ik hoop dat u mij kan helpen mijn verwarring en frustratie op te lossen bij het kopen van kleding en niet tevreden.

Van alles wat je hebt beschreven, zeker klinkt alsof je koel worden afgezwakt. Je zou niet in staat zijn om puur wit en een warme huid toon of zelfs zilveren sieraden af ​​te trekken.

Ook al ben ik een zomer, draag ik een hoop van de winter tonen, want ik geniet ervan, dus zolang je weet dat je een koele (vs warm) kunt u terecht bij een van de paletten.

@Jen. Dank u voor uw snelle reactie! Kunt u mij helpen met het seizoen? Dat deel gooit me! Ook heb je ooit een andere functie meer aan de hand in de diepte van de seizoenen doen wat werd genoemd? Als dat zo is, zou je plak de link naar het. Hartelijk bedankt!

Ik ben een beetje in de war ik ben heel erg bleek met roze en blauwe ondertoon die mij koel zou maken, maar ik kan niet werken mijn seizoen als ik aardbei blond haar, maar zeer donkere bruine ogen. Alle hulp zou geweldig zijn als ik trouwen en onzeker welke kleur bruidsjurk ik zou moeten kopen. Bedankt

Ik ben een beetje in de war over welk seizoen ik ben. Ik heb te horen gekregen in het dragen van make-up dat mijn ondertoon zijn cool, en ik heb natuurlijk medium bruin haar en bruine ogen.

Hoewel, ik heb altijd gezegd dat bruin en rood ziet er goed uit op mij. Rood in het bijzonder. Ik draag alleen ook zilveren sieraden zoals ik denk dat het er beter uitziet op mij dan goud doet.

Ik dacht dat ik een Winter zou zijn, maar de kleuren lijken helder voor koele tinten te zijn. Hoewel, het zegt dat Winters moeten donkerbruin tot zwart haar. Mijn natuurlijke haarkleur was niet zo donker te worden beschouwd donkerbruin. Ik had ook kleine tinten van middelgrote donker kastanjebruin in mijn haar in een aantal reflecties van de zon.

Betekent dit dat ik beter zou uitzien het dragen van heldere, levendige kleuren? Of ben ik een warm?

Gewoon zou kunnen toevoegen, ik heb ook een bleke huid. Maar als ik naar buiten in de zon, zal ik een mooi, licht bruin te krijgen, en zal niet branden zo makkelijk of te gaan lezen als de meeste bleke mensen doen.

Mijn vader heeft een olijfkleurige huid en mijn moeder heeft een zeer bleke huid.

Dank u voor de post, hoewel, het heeft me geholpen om beter te begrijpen welke kleuren pak die toon meer!

Goed im nog steeds een beetje in de war, maar ik kijk ook goed n zomer en winter / warme en koele kleuren. En ook mijn aderen lijken nogal blauwige en groenachtige kleuren zien er op verschillende dagen. Ik doe er goed uitzien n rode blauwe en witte tinten en donkere kleuren. Misschien im warm / en koele kleuren.

Ugh! Dit helpt me niet 🙁 Ik heb geen idee wat er in het kader van toon of het seizoen ben ik kan ik u vertellen dat ik heb donkerder haar sinds ik jong zijn geweest. Mijn aderen kijken zowel blauw en groen, afhankelijk van waar ze zich bevinden en ik weet niet zeker wat beter (oranje vs roze en wit vs off white) eruit ziet. ik heb een bajillion sproeten. niet alleen als 5 op mijn neus ik bedoel alsof je kon dagen doorbrengen spelen verbind de puntjes op mijn gezicht 🙁
Kan iemand me redden. ( ‘
Ook op mijn mening mijn haar is een donkerder bruin, maar het bijna lijkt op wat sommige ashy zouden noemen.
HULP.

Ik ben zo in de war … sommige van mijn aderen zijn blauw (handen en sommigen op de polsen), sommige van mijn aderen zijn groen (mijn armen) en sommige zijn paars (polsen). Witte kijkt verschrikkelijk op mij. Ik kijk vlekkerig. Rode tinten in mijn haar er goed uitzien en dat doen goud. Sommige blauwe kleren zien er goed uit, zoals elektrische ones..turquoise degenen. pastels, Peach / zalm ziet er goed uit, oranje ziet er goed uit, rood ziet er goed uit, Olive ziet er goed uit, soms zelfs paars. Mijn huid is net als wit op de top en oranje eronder denk ik. Het is een beetje raar en zie-thru. Dat is alles wat ik weet. Kan iemand me helpen en e-mail me please? Ben ik neutraal. lt; 3

@Bretagne. oh, ik heb ook natuurlijk Mousey bruin haar. en mijn ogen zijn roodachtig bruin met gouden ringen (zoals een boomstronk)

Im erg in de war over mijn huidskleur ondertoon. mijn aderen kijken groen, maar ook blauw en een paar kleintjes kijken paars. Ik ben geboren met medium / licht bruin haar, ik heb olijf groene ogen. ive altijd gebruikt om te denken dat mijn huid zag er gelig, maar mijn gezicht ziet er roze. ik gebruik maken van alle soorten kleding kleuren. mosterdgeel maakt me kijken witter. Ik gebruik zilveren en gouden sieraden en ik denk dat beide er goed uitzien op mij. mensen vertellen me dat ik er goed uitzien met zwart haar beter dan blond toen ik het in het verleden hebben geverfd. i verbranden en tan, ik kijk goed in het zwart, paars, olijfgroen (maak mijn oogkleur pop) en ik denk dat ik er goed uitzien in een andere kleur. ben ik koel of warm?

Ik ben in de war over wat huidskleur ik ben. Ik heb een lichte huid kleur die is meestal nogal rooskleurig en ik kan blauwachtige kleur te zien onder mijn ogen dus ik dacht dat ik had een koele huidskleur. Maar noch de zomer of winter past mijn beschrijving. Ik heb medium bruin haar met highlights en bruine ogen. Kun je me helpen?

Virginia Gomez zegt:

Kan iemand mij helpen? Ik kan mijn kleuren achterhalen! Ik ben geboren met kastanjebruin haar en blauwe ogen. Toen draaide mijn ogen bruin met mintgroene vlekken) en mijn haar blond. Toen later bleek dat bruinig. Als tiener had ik lang haar om de heupen en het was essen bruin met donker blond. Aders op de top van de handen zijn blauw / groen onderaan pols zijn blauwachtig lila. Jarenlang kastanjebruin gebruikte ik om mijn haar te kleuren, omdat mensen zeiden dat ik “de benodigde kleur. Ik heb altijd moeite met de” ziekelijke blik …. kijk ik slecht in schril rood of tomato red nog altijd verteld dat het zou mij kleur! Toch heb ik nog steeds worstelen met de donkere kringen en schimmige teint. Perziken en de geel maken me ziek uitzien. Dus omdat ik een beetje van de sproeten (vermoedelijk dit een warme eigenschap), maar ik kan spierwit dragen en hebben koele hued aderen … Ik kan roze wijn dragen en grijs kijken groot op me -Moet ik beschouw mijn lichte sproeten en baby tijdperk haar? Silver ziet er beter uit op mij ook.

Virginia Gomez zegt:

Ik vergat te zeggen Hartelijk dank voor uw website en de “deel je gedachten.

Hallo Jen,
Ik ben ook in de war … ..
Ik ben licht gevild met sproeten. Ik heb donker bruin bijna zwarte ogen. Ik denk dat marrons en paars er goed uitzien op mij en turkoois. Mijn natuurlijke haarkleur is ash bruin / blond. Mijn huid lijkt te hebben een gele tint hebben, maar mijn aderen kijken blauw, dus ik ben niet zeker. Ik denk dat er iets gebroken wit en wit beide was me out. Dank je voor je hulp.

Ik ben zo vast te zitten. Ik heb artikelen, boeken lezen, maar kan geen dingen uit te overtuigend. Ik kan niet zeggen wat mijn ondertonen zijn, maar toen ik mijn man vroeg of ik de blauwe of gele hij zei: “pink, dus ik denk dat dat een Cool? En mijn aderen zijn zeker blauw, dus dat betekent dat Koel was. Iedereen zegt dat ik ziet er geweldig uit in rood & in navy, waaruit zou blijken Ik ben een Winter. Mijn ogen zijn blauw (licht grijs). Hier is waar het is lastig mijn haar is donker bruin, maar het is niet zonder hoogtepunten het heeft veel roodachtige & wat goud. Dus ik heb altijd gedacht dat ik moet gaan voor bruin als een neutrale plaats van zwart. Ik bedoel, als mijn haar is van nature bruin, waarom zou die kleur me blik slecht?

Is het mogelijk om een ​​van de winter, maar nog steeds goed uitzien in het bruin?

mary Fitzsimons zegt:

Ik heb koele huid, blauwe aderen, heel bleek in de winter met een framboos en room toon mijn gezicht toen gespoeld, maar ik heb bruin haar met natuurlijke rode highlights en bruine ogen en ik bruinen een gouden kleur in de zomer. dus wat maakt dat mij te maken? Ik geef de voorkeur aan groen en blauw, olijfgroen en kelly groene uitstraling te dragen even goed, cool roze zien er goed net als bordeaux en paars en bruin en zwart.

Ik weet dat dit een ouder artikel, maar ik ben helemaal in de war. Een of andere manier Ik ben een mix van alles, denk ik. Mijn aderen zijn een mix van een aantal blauwe, wat groen, mijn haar is een donker verdrinken met rode highlights in de zon, mijn ogen zijn hazelaar, maar hier is waar het wordt ingewikkelder. Ik brand heel gemakkelijk; kan helemaal niet bruinen. In laken testen, room ziet er beter uit dan wit, en gouden sieraden ziet er beter uit dan zilver, maar roze ziet er veel beter dan oranje. Maar donkerroze lijkt de enige kleur die elke ziet er goed uit op mij. Alle hulp zou zeer gewaardeerd worden!

@Virginia Gomez. Ik las een ander artikel waarin werd gezegd sproeten mag niet langer worden beschouwd, omdat ze alle kanten op kan gaan. Je klinkt erg cool voor mij, vooral omdat warme kleuren maken je kijkt “ziekelijk. Klinkt alsof je al weet welke kleuren er goed uitzien, dus stok met hen, ongeacht wat anderen zeggen! Good luck!

@Jen. Ik denk dat je ze door elkaar. Ik denk dat je bedoeld dat Siera is warm-afgezwakt. Warme huidtinten kan niet trekken uit een wit goed of slijtage zilveren sieraden.
Cool draagt ​​wit en zilver; Warm draagt ​​ivoor / room en goud.

Ik zal niet maken het te lang als de anderen wayyy in detail treden.

Natuurlijk vuile blonde haren (zijn gemarkeerd light ash blonde), donker blauwe ogen, blauwe aderen op de pols. koel koel zomer koele ja ik begrijp het. Maar mijn huidskleur is een gelige roze tint? (Groen in de elleboog, blauw op de pols) Ik pak marine, zuiver wit, roze … maar toen ik ging brunette I geschikt rood, paars en zwarten? Ik kan altijd trekken uit goud, maar de voorkeur aan roos of zilver.

Ik moet mijn twee stichtingen (gele getint en roze getint) te mixen om de juiste kleur te krijgen of ik kijk vreemd. te roze of te geel. Uiteraard is dit verandert in de zomer als ik gebruinde, maar ik blijf bij de marine-roze-wit die mij het beste uitkomt. Kan ik gewoon een koele zomer met gelige huid: /

Ik ben zo in de war omdat mijn aderen kijken blauw, maar mijn haar is donker bruin en zo zijn mijn ogen. Ook kijk ik beter het dragen van goud. dus ben ik warm of koud?

Ik ben een mix van twee seizoenen zijn de lente en de herfst. Ik heb golden blond haar en groen met bruine ogen. Mijn huid is warm. Ik heb licht sproeten op mijn huid.

Dit is zeer informatief, dank je veel doen. Mijn zus is zeker een winter en ze mij ervan overtuigd dat ik ben ook een winter waarin ik ben in de war een beetje. Ik heb donker bruin haar met rode highlights en lowlights, lichtbruine ogen (olijfolie gemengd met staalblauwe en spreekt van tijgers oog bruin), ondertoon is blauwachtig.
Ik kijk best in zilver wit goud, platina sieraden, kleuren: medium o donker paars, navy, medium geel, midden tot donker goudgeel, salie groen, zacht groen, Frans blauw, wintertaling, rijke chocolade bruin, wit, accent crème kleur, baksteen: bruinrood, vreemd genoeg het ziet er goed op mij. Ik uit de buurt van enige andere tinten rood, roze, grijs, zwart, roest, koraal, perzik, sinaasappel, chartreuse blijven, ze maken me uitgewassen / pasteus, ziekelijk allemaal tegelijk.
Ik denk dat ik twee verschillende koele seizoenen?

Ik draag de kleuren van zowel koel seizoenen winter en zomer. Terwijl ik ben een zomer, ik heb liever een aantal van de winter kleuren ook. Zolang u te identificeren als je warm of koel zijn, je bent goed om te gaan.

Dank u voor uw interessant artikel dat u!
Ik denk dat het in feite gemakkelijk waarneembaar dat u een koele ondertoon op die foto,
terwijl je moeder heeft een warme, gelige ondertoon. Is het mogelijk dat het niet altijd zo gemakkelijk te zien? Bijvoorbeeld, ik ben erg bleek, zoals licht reflecterende witte, met een vleugje roze. Maar soms denk ik dat mijn huid heeft een zeer lichte gelige ondertoon. Ik heb een aantal gele sproeten onder mijn ogen. Het lijkt erop dat de aders op een pols zijn blauwachtig en aan de andere pols ze lijken een beetje groenachtige denk ik. Ik heb blauwe ogen, maar ze lijken medium donker staalgrijs. Van dichtbij kun je eigenlijk zien een lichte gele starburst rond mijn pupil. Ik had goudblond haar totdat ik was 5, dan is mijn haar draaide donkerste blond / lichtbruin. Mijn haar lijkt ashy en koel in de spiegel, maar in het zonlicht verandert het in een bronzen kleur of kastanjebruin.

Het is echt frustrerend omdat ik aspecten van koele en warme kunt zien in mij, maar ik denk dat ik er best in middelgrote donkere, warme en heldere kleuren. Ik kan vrij donker in warme kleuren gaan, terwijl ik niet echt licht kan gaan. Lichte koele kleuren echt niet me aan te passen. Ik kan alleen maar licht in warme kleuren, zoals licht geel, warm blauw, mauvy roze en mint. De echt frustrerende is dat ik niet kan zeggen welke kleuren ziet er echt goed op me, breng mijn oogkleur bijvoorbeeld, want nu ik het gevoel dat ik deze saaie grijs oogkleur. Zuivere witte ziet er verschrikkelijk op mij en zwart is te hard. Brown ziet er goed uit op mij, maar ik ben niet zeker of het warm of koel bruin, of beide. Ik kijk ook goed in een echt donker grijs en kaki. Ik haat dark navy, maar ik kan een medium koningsblauw dragen. Bright turquoise contrasteert mooi met mijn huid. Oh, ik dat ik mijn haar geverfd fel koperrood afgelopen herfst en ik kon het af te trekken, het maakte me huid er meer perziken en romige. Ik denk dat ik er het beste met warme make-up, zoals oranje blush, koraal en perzik lippenstift, licht geel en taupe oogschaduw, maar ik hou niet van roestige warme bruine kleuren omdat het te donker voor mijn bleke huid denk ik. Ik hou van een felle lippenstift, maar ik ben niet zeker of het is gewoon een helder koraal die bij mij past.

Door dit alles, ik dacht dat ik misschien een heldere lente te zijn, maar ik denk dat ik niet genoeg contrast voor hebben. Ik heb niet echt goed in zwart of lichtgrijs kijk, en ik ben niet zeker of felle kleuren zijn de beste kleuren voor mij, maar ze kijken goed als ze helder en koel. Het enige wat ik zeker weet is dat bleke, koele kleuren maken me verdwijnen, zwart en wit maakt me eruit als een spook. Te donker kleuren contrast te veel met mijn bleke huid, met uitzondering van donkerbruin en donkergrijs. Dus nu ben ik bespreken tussen lichte veer en ware het voorjaar want ik moet de helderheid meer dan mutedness, die herfst neutraliseert denk ik. Is het mogelijk voor mij om een ​​van deze typen zijn ook al mijn huid is wit roze, mijn ogen zijn niet echt warm en mijn haar heeft wat verkoeling aan het? Mijn huidskleur ziet eruit als het uwe in dat beeld, maar misschien is dat alleen maar omdat ik ben zo bleek?

Sorry voor de lange post en bedankt voor het lezen!

Het kan frustrerend zijn, kan het niet? Als je verschrikkelijk kijkt in zuiver wit, maar zien er goed uit in gebroken wit, en op basis van een aantal van uw andere beschrijvingen, zou ik zeggen dat je een veer, maar moeilijk te zeggen zonder dat u uw kleuren gedaan. Ik denk dat verschillende warenhuizen kan kleuren doen door hun make-up afdeling. Bedankt voor je commentaar

@Jen,
Hartelijk dank voor uw antwoord Jen u! Ja, na het schrijven van dat alles naar beneden, ik denk ook ik ben een veer.
Helaas, in mijn land werknemers in make-up winkels zijn die geschoold in make-up en kleuranalyse niet. In de lokale mac winkel zeiden ze dat ik een cool! Ik vergat te vermelden dat ik er beter uitzien in gouden sieraden dan in zilver, dus ik moet een warm dan. Misschien ga ik sparen om een ​​goede kleuranalyse gedaan op een dag aan mijn subseason te krijgen

Mychaela Pashley zegt:

Ik heb geen idee wat ik kon ik heb wat hulp. Ik heb medium bruin haar met blonde highlights. bleke huid. en groene ogen. mijn aderen kijken blauw naar me

Het klinkt alsof iedereen met dezelfde problemen die ik heb. Mijn huid ziet eruit als een lichte warme-cool, die volgens mij een neutraal. Ik heb lichtbruin haar met licht blonde highlights. Mijn ogen zijn een geel-groen. Op zoek in een spiegel, de roze huidje in mijn huid is wat eerst gezien, wat natuurlijk maakt me een Cool (mijn aderen zijn blauw). Wat verwart mij is het helder roze huidje in mijn wangen. (Ik probeer ze afzwakken met een groene concealer.) Ik heb veel quizzen online genomen en hebben veel verschillende antwoorden gehad. Zachte herfst, Soft Summer, Light Spring. Mijn nationaliteit, of het een verschil maakt of niet Schots, Welch en Ierse. Ik heb het nemen van quizzen na quizzen en niets komt omhoog als iets dicht bij mijn eigen zelf. Kan er iemand die in staat zijn om me te leiden in een bepaalde richting te zijn? Ik kijk goed is cool, licht roze en mint greens. Heldere kleuren zijn een ramp. Donkere kleuren maken me verdwijnen. Ik zou zeer dankbaar zijn als iemand me één of ander inzicht in dit zou kunnen geven. Dank u voor het lezen van mijn verzoek.

Sherri je klinkt net als ik. Ik heb groen / bruine ogen met roze huid. Mijn haar is licht tot gemiddeld bruin zonder hoogtepunten. Toen ik jonger was, mijn haar was lichtbruin met veel goud hoogtepunten. Mijn dochter zegt dat ik had een roodachtige tint om mijn haar.

Zachtere kleuren zien er goed op mij ook al op basis van de seizoenen omschrijvingen Ik zou een winter. Elk van de kleuren in het palet Winter was me uit omdat ze te hard.

Ik begin te denken dat ik ben meer van een neutrale als ik in staat om de kleuren van zowel koud of warm trekken uit zijn geweest. Ik kan de Maple Sugar kleur pruik te dragen uit Noriko of iets anders kan ik de Honey Wheat kleur dragen. Beide zijn zachte kleuren.

Ik zou graag willen weten waar ik eindigen als ik ben nog steeds bezig om dit uit te zoeken.

Ik heb gewerkt aan het bepalen van mijn seizoen voor geruime tijd. Mijn ondertonen zijn erg roze, mijn huidskleur is eerlijk aan het licht. De enige uitzondering is dat ik groen / grijze ogen. Ik heb licht natuurlijk licht blond (cool) haar. Ik kijk goed in pastel en licht gedempte kleuren. Ik heb vastgesteld (als ik het goed heb) dat ik een “zachte gedempte Summer. Ik heb de kleuren die ik heb genoemd geprobeerd en ze me blik gezond en levend, terwijl anderen zijn te licht of te zwaar gekleurd.

Al mijn vrienden en familie, en de man die hielp me uitzoeken mijn frames op het kantoor van de optometrist is het erover eens dat ik er best in goud -toned metalen, niet zilver

Ik kijk best in marine

Ik ziet er verschrikkelijk uit in het wit

Ik kijk goed in crème, rood aan de warme kant, en donkere maagdenpalm

Ik ben een lichte huid met blauwe ogen die ofwel blauw-grijs of wintertaling kan zijn, afhankelijk van wat ik draag

mijn haar was steenkool zwart toen ik geboren werd, en blonde voor de rest van mijn schooljaren

nu mijn haar is medium tot donkerbruin

ijzige kleuren zien er niet goed uit voor mij, maar ook niet pompoen of groene erwt

Ik kan chocolade, donker taupe, pruim en slijtage succes

Ik weet niet welke kleur familie Ik behoor in

@Vicky. Ik vergat te zeggen dat ik de meeste blues kan dragen heel goed

maar mijn make-up moet worden aan de warme kant of mijn gezicht ziet er erg grijs.

Ik dacht dat ik zou moeten weer commentaar, omdat ik een opmerking toegevoegd aan de oude commentaar en waarschijnlijk nam mezelf uit het “in afwachting van matiging stapel reacties

Iedereen, ook de man die het kantoor van de optometrist is ingehuurd om te helpen bij het uitzoeken van vleiend frames, zegt dat ik er veel beter in goud gestemde metalen, niet zilver

donkere kleuren past me beter dan pastels of ijs pastels, en ik weet niet goed uitzien in pompoen of erwten groene of een van de lichte kleuren in de herfst palet

dark navy is mijn beste, ook donkere pruim, antraciet, chocoladebruin, donker taupe, donkere maagdenpalm, sterke wintertaling, en sterke roze

mijn ogen zijn blauw-grijs of wintertaling, afhankelijk van wat ik draag

Ik ben niet in staat om een ​​conclusie te trekken uit deze

Bron: beautyandbedlam.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =